Site icon FC Bayern Romania

Cum ar putea arata Bayern cu Ancelotti

1050611846-bayern-carlo-ancelotti-guardiola-JNoLtkgOia7

Echipa standard

La inceput, dupa toate probabilitatile, Ancelotti nu va schimba nimic la Bayern. In poarta il are pe cel mai bun portar din lume: Neuer. In aparare, el joaca de obicei cu 4 fundasi. Piesa centrala va fi Boateng, cel care si-a prelungit contractul cu clubul pana in 2021. Probabil ca Alaba si Lahm vor fi ceilalti 2 fundasi. Ramane de vazut cine va fi cel de-al doilea fundas central. La mijloc este „inghesuiala” mare. Va folosi Ancelotti un „6”? Doi „6”? 3 ofensivi? Doua extreme? Doi atacanti? Cert e ca Alonso si-a prelungit contractul cu Bayern pana in 2017 si, se pare, ca la cererea expresa a lui Ancelotti. Extremele Ribery si Robben vor fi inlocuite incet-incet cu Coman si Costa. Dar ce va face italianul cu Götze? Pentru ca eroul de la C.M. din 2014 s-a adaptat foarte greu la echipa. In atac probabil ca se vor regasi Lewandowski si Thomas Müller.

Sistemul de joc s-ar putea sa fie 4-4-2, sistem ce l-a folosit de multe ori la Milan, PSG sau Real. Iar echipa standard ar putea fi: Neuer – Lahm, Boateng, Martinez, Alaba – Robben, Alonso, Thiago, Costa – Müller, Lewandowski.

Echipa

Dupa cum stiti, inainte de Craciun mai multi jucatori si-au prelungit contractele pana in anul 2021 sau aproape. E vorba, in primul rand de Javi Martinez, Jerome Boateng si Thomas Müller. Arjen Robben, Franck Ribéry si Philipp Lahm probabil ca isi vor incheia cariera in 2-3 ani insa Bayern va avea jucatori tineri de mare valoare care vor reprezenta echipa mai departe: Joshua Kimmich, Douglas Costa, David Alaba, Mario Götze si Thiago. Mai mult ca sigur ca Kingsley Coman va fi cumparat de la Juventus pentru 20 mil. euro si va ramane la Bayern.

Noi transferuri

In mass-media se zvoneste ca jucatori ca Bale, Modric, Kroos, Higuain, Insigne sau Dybala ar putea ajunge la Bayern. Este devreme sa pomenim despre transferuri, mai ales ca Michael Reschke, directorul tehnic al echipei face lucrurile in liniste. Cel mai devreme vom afla in vara.

Stilul de joc

Daca sub Guardiola echipa are o posesie de aproape 70%, cu Ancelotti va fi cu totul altceva. Insa vom analiza acest aspect intr-un alt articol.

Talente

In cariera sa, Ancelotti nu a slefuit prea mult talente brute, asa cum a facut Guardiola. Caracteristica lui cea mai importanta este ca stie sa isi apropie jucatorii, sa formeze o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Insa asta nu inseamna ca Ancelotti nu va putea lucra cu jucatori foarte tineri, asa cum au fost Varane (Real) sau Veratti (PSG).

Dupa 3 ani cu Guardiola, din vara va incepe o noua era: Carlo Ancelotti.

sursa: TZ – traducere directa

Exit mobile version