Site icon FC Bayern Romania

Avancronica FC Bayern – Arsenal

Diseara, de la ora 21:45, pe “Allianz Arena”, trupa lui Guardiola intalneste “una dintre cele mai puternice formatii din Europa”, Arsenal, asa cum insusi a declarat. 

Bayern Munchen se afla pe primul loc in Bundesliga, cu 31 de puncte in 11 runde, golaveraj 33-4. In weekend, in ultima etapa, au remizat, 0-0, pe terenul celor de la Frankfurt. Astfel, bavarezii nu au mai izbutit sa-si continue seria impresionanta de victorii consecutive in campionat, oprindu-se la 10. In Liga Campionilor, trupa pregatita de Josep Guardiola este tot pe prima pozitie, cu sase puncte, golaveraj 8-2. Impotriva echipelor englezesti, Bayern are un record destul de interesant si de avantajos: 12 victorii, sase egaluri, trei infrangeri. In ultimele sase meciuri de acasa in Champions League, campioana Germaniei a reusit sa inscrie nu mai putin de 22 goluri, fiind o adevarata bestie ofensiva in fata proprilor suporteri. Rode, Ribery si Gotze se afla pe lista accidentatilor si nu vor putea evolua contra lui Arsenal, in timp ce Bernat si Badstuber sunt incerti, dar e putin probabil sa fie folositi azi.

Arsenal este pe pozitia a doua in Anglia, cu 25 de puncte stranse in 11 etape, golaveraj 21-8. In ultima runda, au scos trei puncte de pe un teren extrem de greu, la Swansea, scor 3-0. “Tunarii” merg foarte bine in Premier League, avand si o serie de cinci victorii consecutive. Din Cupa Ligii Angliei, acum o saptamana, Arsenal a fost eliminata de Sheffield Wednesday, cu un scor rusinos, 0-3, dar Wegner a folosit mai multe rezerve. Si nici nu e de mirare, la ce lista de accidentati are: Wilshere, Welbeck, Arteta, Ospina, Ramsey, Chamberlain, Bellerin, Walcott, Flamini si Rosicky. Nu mai putin de noua oameni pe care antrenorul francez nu se va putea baza in aceasta partida foarte importanta de la Munchen. Desi a inceput dezastruos actuala campanie de Liga Campionilor, cu doua infrangeri in primele doua partide, Arsenal inca mai pastreaza sanse reale de calificare in “optimi” dupa victoria de pe “Emirates”, din meciul tur.

Echipe probabile:

Bayern Munchen: Neuer – Lahm, Martínez, Boateng, Alaba – Alonso – Robben, Thiago, Müller, Douglas Costa – Lewandowski

Arsenal: Čech – Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal – Coquelin, Cazorla – Campbell, Özil, Sánchez – Giroud

sursa: ponturi-bune.ro

Exit mobile version