Site icon FC Bayern Romania

Avancronica Eintracht Frankfurt – FC Bayern

Etapa cu numărul 11 din Bundesliga va avea deschidere pe un Commerzbank-Arena din Frankfurt arhiplin, acolo unde campionii de la Bayern Munchen vor fi întampinaţi de catre echipa gazda, Eintracht Frankfurt. Meciul va fi transmis de EuroSport 2, astazi, începând cu ora 21:30.

Atunci cand Eintracht a reusit sa intrerupa seria negativa de meciuri din Bundesliga si au reusit sa castige dupa 5 partide impotriva celor de la Hannover cu 2-1, a venit infrangerea din cupa. In partida din cupa a avut o evolutie dezamagitoare fiind invinsa de Aue cu scorul de 1-0 intr-un meci dominat in totalitate de formatia din esalonul al 3 lea. Nu este nici o scuza pentru aceasta infrangere, deoarece antrenorul Veh a folosit aproape toti titularii de drept, doar Oczipka fiind schimbat fata de meciul cu Hannover. Ne asteptam ca in confruntarea impotriva unei forte cum este Bayern antrenorul Veh sa renunte la al 2 lea atacant si sa se intareasca in centru, putand fiind folosit Flum. Ignjovski s-a recuperat si este posibil sa-l vedem in primul 11.

Echipa probabila ( 4-1-4-1 ) : Hradecky – Ignjovski, Russ, Zambrano, Oczpika – Reinartz – Flum, Aigner, Stendera, Meier – Seferovic

Bayern Munchen a demonstrat inca o data in meciul din cupa puterea pe faza de atac si ca in campionatul intern nu prea au adversar. In meciul din cupa au reusit sa invinga pe una din fortele Germaniei, Wolfsburg, cu scorul de 3-1, conducand inca de la pauza cu 3-0. Golurile au fost marcate de Muller, Alaba si D. Costa. Antrenorul Guardiola a jucat aceasta partida cu doi mijlocasi centrali, in timp ce surpriza a venit prin titularizarea mijlocasului Coman care a avut o evolutie apreciata. Benatia a evoluat in aceasta partida fiind refacut dupa o accidentare mai lunga. In partida cu Eintracht ne asteptam sa-i vedem din nou pe Robben si Vidal titulari. Ribery, Rode, Gotze si Badstuber sunt in continuare accidentati si nu vor evolua.

Echipa probabila ( 4-1-4-1 ) : Neuer – Lahm, J.Martinez, J.Boateng, Alaba – Vidal – Robben, Alcantara, T.Muller, D.Costa – Lewandowski

sursa: ponturi-bune.ro

Exit mobile version