BS1

“Dragi fani,
După 17 ani incredibili la FC Bayern, 15 titluri naționale, tripla istorică și alte nenumărate clipe remarcabile, prin care am avut marele noroc să trec, alături de echipa mea incredibilă, voi, fanii, și toți cei din Sabener Strasse și Allianz Arena, am decis să fac un nou pas în cariera mea. Decizia a fost una foarte grea, deoarece voi și FCB ați fost, sunteți și veți fi mereu o parte extrem de importantă a vieții mele.

Cu toate acestea, îmi doresc experiență nouă la o echipă nouă. Destinația mea este Manchester United. Sper că-mi înțelegeți decizia. Nimeni nu ne va putea lua vreodată cele, prin care am trecut împreună. #MiaSanMia

BS2

Un ultim vis al carierei mele a devenit realitate. Sunt nerăbdător să încep noul capitol al vieții mele, la Man. United.”

—–

Neuer: “E neobișnuit să nu-l mai vedem aici. Este un prieten foarte bun. Chiar dacă mă doare personal, sunt bucuros că încă suntem alături, la națională.

Am vorbit, înainte de aceasta, dar el nu și-a dorit să fie oprit. Îi doresc sănătate și să aibă performanțe de top cât mai curând posibil. Pentru mine, de fapt, totul rămâne cum a fost. Doar că jucătorii mai vechi ai lui Bayern, cum ar fi Muller, s-ar putea să-și asume mai multă responsabilitate.”

Lahm: “Eu, personal, o regret. Literalmente, toată cariera mea, și la Bayern, și la națională, a trecut alături de Bastian. Dar el își dorește o nouă provocare. Nu am decât să accept și să-i respect decizia, pe care a luat-o de sine stătător. De asemenea, e păcat și pentru club și el ne va lipsi. Sunt prieten de-al său și-i doresc să fie la fel de bun la United, cum a fost aici.”

Boateng: “Am citit multe zvonuri, în ultimele săptămâni, și am simțit atmosfera. Ce pot să zic? Cred că suntem triști cu toții. Bastian e un tip de treabă, un mare jucător. Îi doresc numai bine. El este foarte important pentru fotbalul german.”

Guardiola: “A fost o onoare pentru mine să-i fiu antrenor. Am vorbit înainte de începutul sezonului, iar eu i-am spus: “Tu decizi, Basti”. Decizia a fost doar a lui. Își dorește această experiență. Dar nu pot să nu-i mulțumesc, mult de tot.”

0 0 vote
Article Rating
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
lesas
lesas
13 July 2015 12:38

Acum sper ca Muller sa devina unul dintre lideri .

florins
florins
13 July 2015 9:17

Domnule Guardiola, i-ai spus o data, de doua ori, de zece ori, de zeci de ori, ca Bayern are nevoie de el? Ca echipa tehnica are nevoie de el, in continuare? Nu cred ca ai facut asta, i-ai zis simplu si perfid “Tu decizi, Basti”. Si l-ai pus pe Alonso sa-l calce pe ghete, ba uneori l-ai lasat rezerva acestuia. Acuma, ce pui in schimb?

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x