Schimb între granzi? Di Maria, dorit de Guardiola, Gotze oferit lui Manchester United

”Guardiola l-a distrus pe Mario Gotze”, se plângea, în urmă cu câteva zile, agentul jucătorului care o făcea pe Germania campioană mondială anul trecut, în Brazilia.

Astăzi, Sport Bild scrie că mijlocașul de 23 de ani ar putea pleca din Bavaria, pentru a ajunge la Manchester United, unde este dorit de Louis Van Gaal. În schimbul lui Gotze, Bayern ar urma să primească, la schimb, un alt superstar de talie mondială: argentinianul Angel Di Maria, care nu s-a adaptat pe Old Trafford.

Potrivit presei din Germania, Van Gaal l-ar fi dorit pe Thomas Muller, cu care a lucrat la Bayern, în perioada 2009-2011. Atacantul german e considerat, însă, o piesă de bază la formația bavareză și plecarea lui este scoasă din calcule de șefii lui Bayern. În aceste condiții, Van Gaal s-a reorientat spre un jucător pe care Guardiola nu mizează prea mult. Mario Gotze ar putea ajunge pe Old Trafford, la schimb cu Di Maria, care trăiește o situație similară la Manchester United.

Guardiola, care folosește la campioana Germaniei un sistem în care jucătorii rapizi de benzi sunt foarte importanți, vede cum ”aripile” sale, Robben și Ribery, își pierd calitățile pe zi ce trece. Accidentările francezului și vârsta olandezului încep să-și pună amprenta pe jocul celor doi. În aceste condiții, un transfer al unui jucător cu calități similare, care poate evolua în ambele benzi la fel de bine, este una din principalele obiective ale antrenorului catalan.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:

5 thoughts on “Schimb între granzi? Di Maria, dorit de Guardiola, Gotze oferit lui Manchester United”

  1. Din fericire a intrat in impas transferul lui Ntep de la Rennes! :))) Ca a fost aproape de Bayern, oricum inca nu s-a inchis de tot aceasta varianta. 😀 Doamne fereste sa vina si asta la Munchen, ca va fi ultimul transfer din aceasta vara. Douglas Costa si Ntep! :))))

  2. Pacat de Gotze, pana sa vina la Bayern era preferatul meu, urmaream meciurile Borussiei datorită lui. Nu stiu ce s-a intamplat cu el de cand a venit la Bayern, poate guardiola stie, dar cred ca este mai bine pentru el sa incerce o schimbare, altfel se ratează. Un astfel de schimb cred ca ar fi benefic pentru ambele echipe, cu regretul ca dam un neamt si luam un argentinian.

  3. Nu cred ca s-ar plange nimeni un schimb de genul asta, gotze a scazut clar si mult sub potentialul sau la Bayern, la fel si Di Maria la Man Utd.
    Noua ne trebuie un jucator de genul lui Di Maria, dar nu chiar el.

Leave a Reply Cancel reply