Site icon FC Bayern Romania

Bayern s-a inteles cu Douglas Costa!

SPORT 1 anunta ca transferul lui Douglas Costa la Bayern este ca si facut. Pentru 35 mil. euro brazilianul lui Sahtior Donetk se va transfera la campioana germana.

Deocamdata nu este decat un acord verbal intre cele doua parti dar Costa inca se afla cu nationala Braziliei la Copa America, acolo unde este si Michael Reschke, directorul tehnic al lui Bayern, pentru a rezolva acest transfer si nu numai. Starul brazilian are 24 de ani, 1,72 m, are o valoare de piata de 23 mil. euro (conform TRANSFERMARKT) si joaca mijlocas ofensiv atat stanga cat si dreapta. In cele 33 de meciuri jucate pentru Sahtior in toate competitiile, Costa a marcat 5 goluri si a dat 7 pase decisive. In campionatul Ucrainei a dat 4 goluri in 20 de meciuri.

Ribery nu are amintiri deloc placute cu Douglas Costa. In meciul tur din Ucraina, acesta l-a lovit cu cotul in figura pe francez (gest pentru care nu a primit decat cartonas galben) iar in returul din Germania a avut o noua intrare dura la Ribery iar acesta n-a mai jucat de la acel meci!

Douglas Costa este unul din jucatorii doriti de Guardiola. Se pare ca urmatorul transfer va fi Di Maria.

Bayern a transferat ieri pe cineva de la Dortmund! E vorba de Andreas Schlumberger (48 ani) cel care va fi noul sef responsabil cu fitness-ul si reabilitarea jucatorilor.

Iata cei 5 jucatori deja transferati in aceasta vara la Bayern:

– Sven Ulreich (portar, 26 ani) pentru 3 mil. de la Stuttgart;

– Pierre Emile Hojbjerg (mijlocas, 19 ani) revenit la echipa dupa ce a fost imprumutat la Augsburg;

– Jan Kirchhoff (fundas, 24 ani) revenit la echipa dupa ce a fost imprumutat la Schalke, insa acolo nu prea a jucat din cauza unei grave accidentari;

– Julian Green (atacant, 20 ani) revenit la echipa dupa ce a fost imprumutat la Hamburg, insa acolo nu a intrat in vederile antrenorilor si nu a jucat decat 5 jocuri;

– Joshua Kimmich (mijlocas, 21 ani) s-a transferat de la Leipzig (liga a 2-a) pe 8 mil. si in acest moment se afla cu nationala Germaniei U21 in semifinalele Campionatului European.

Sursa: BILD

Exit mobile version