După o perioadă lungă de timp, Holger Badstuber a fost chemat să joace din nou pentru naționala Germaniei.

0 0 vote
Article Rating
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ribery7
22 March 2015 0:41

Intr-o oarecare masura e un caz similar cu cel al lui Jonas Gutierrez de la Newcastle, care, bolnav fiind, si-a fortat clubul sa-l transforme intr-un caz umanitar. Daca nu-l sustineau inclusiv din punct de vedere sportiv, nu doar financiar, toata lumea ar fi judecat Newcastle United ca fiind un club pe interes, etc.
Ei, cum sa nu joace Badstuber cand este clar peste Dante(Dante din ultimele luni), si mai ales, cand revine dupa o dubla accidentare grava. Pai e o poveste de spus copiilor, o fata de pus pe un poster la academia de copii/centrele de recuperare medicala.
Chiar nu este asa de slab cum spui. E lent, nu e cel mai puternic, dar e inteligent si foarte agresiv din punct de vedere pozitiv.

Ma bucur pentru revenirea lui in fotbal per ansamblu. In afara de Boateng, Hummels(cu numele in ultimul timp) si Howedes, Germania nu are fundasi centrali de clasa iar Badstuber e foarte aproape de acea categorie.

bavarezul13
bavarezul13
20 March 2015 22:09

Badstuber, Mustafi, Jonas Hector. Astia da fundasi de clasa! Sunt suporter Bayern din ’99 si jur ca Badstuber e fara dubiu intre cei mai slabi 3 fundasi pe care i-am avut in perioada asta. Ma uit de atata timp la fotbal si mi se pare asa de slab Badstuber, nu inteleg cum asa de multi il apreciati, poate sunteti prea subiectivi ca provine din academia noastra.

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x