19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Muller: “Ne dorim să realizăm din nou tripla”

Atacantul bavarezilor, Thomas Muller, s-a declarat mulțumit de avansul considerabil pe care Bayern îl are în fruntea clasamentului (11 puncte), dar și că Bayern vrea sa repete sezonul de acum 2 ani, când a realizat tripla.

Joc alături de jucatori mari. Avem o mulțime de puncte în clasament datorită muncii pe care o facem.

E evident că atunci când joci la cel mai înalt nivel, îți dorești să câștigi toate trofeele puse în joc. În cazul în care vom reuși acest lucru, atunci putem spune că a fost un sezon fantastic.

Obiectivul nostru e de a câștiga meciuri. De aceea, suntem deja pe calea de a câștiga Bundesliga la sfârșitul anului, cu o diferență liniștitoare de puncte, pentru a evita orice lucru neprevăzut.

11 puncte avantaj înseamnă o diferență confortabilă, dar trebuie să le menținem. Avem nevoie doar de victorii, asta se așteaptă întotdeauna de la Bayern.”

În prima etapa a returului, Bayern va juca pe 30 ianuarie în deplasare la Wolfsburg

3 thoughts on “Muller: “Ne dorim să realizăm din nou tripla”

  1. Pentru un jucator apt de travaliu, statul pe banca este periculos, pt ca il scoate din ritm si, mai mult, devine mai vulnerabil la accidentari. Nu mai vorbesc de moral. Cred ca avem astfel de cazuri in lot. Ma refer la Martinez, in primul rand. Alcantara mi se pare fragil din start, poate ca este sansa lui ca a venit la Bayern si va putea sa se fortifice datorita exceptionalei echipe medicale a bavarezilor. Robben stie cel mai bine asta. (Jucatorii foarte tehnici sunt si cei mai vanati de catre adversari, este un lucru binestiut).
    Bayern beneficiaza de o generatie de exceptie, apta sa castige si in acest an totul. Ii doresc inspiratie maxima antrenorului, ca de el va depinde in primul rand nivelul performantei acestei echipe!

  2. -Nu mai trebuie repetate greselile de anul trecut,atunci cand Bayern a castigat practic Bundesliga cu mult inainte de finalul celor 34 de etape,iar Pep Guardiola a inceput o nesfarsita rotatie a jucatorilor,iar marea lor majoritate si-au iesit din ritm chiar cand aveam mai mare nevoie de ei si anume in faza finala a CH.League.

    -Nu zice nimeni sa nu mai joace si rezervele,mai ales atunci cand unii dintre titulari sunt accidentati usor sau suspendati,insa o mare echipa se bazeaza intotdeauna pe un prim 11 de baza +3-4 jucatori capabili de a-i inlocui cu aproximativ acelasi randament in teren.Exemplele cele mai bune sunt chiar in ograda noastra[Germania la mondialul din ’90,Germania la mondialul din 2014 si Bayern-ul lui Heynkes din 2013]atunci cand primul 11 si cei 3-4 posibili inlocuitori erau cunoscuti fara probleme de toti fanii.Acum mai mult decat oricand ,dupa ce si-au implinit visul de a deveni campioni mondiali vara trecuta,majoritatea baietilor din lot stiind ca in sfarsit vor avea o vacanta de vara linistita ,isi vor canaliza toata energia pe castigarea triplei,iar Robben si Ribery convinsi ca visul de a deveni campioni mondiali va ramane doar un vis,din punctul meu de vedere, ei vor fi cei mai motivati[asta neansemnand ca restul baietilor vor fi mai putin motivati].

  3. Muller are dreptate cand spune ca Bayern are o diferență confortabila de 11 puncte, dar asta era de asteptat tinand cont de valoarea uriasa a lotului in comparatie cu celelalte competitoare. Asteptatam asa cum spune si el ca Bayern sa realizeze tripla pentru ca toata lumea sa fie multumita.

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version