19 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bastian Schweinsteiger se antreneaza din nou cu echipa

Pep Guardiola (43) nu vrea sa grabeasca revenirea lui Schweinsteiger (30) pe teren. Spaniolul a declarat de curand: ”trebuie sa o luam pas cu pas si sa vedem exact unde se afla el exact. A fost accidentat o perioada prea lunga de timp pentru a forta lucrurile. Acum trebuie sa-l aducem la vechea forma.”

In aceasta saptamana, “seful lui Bayern de la mijlocul terenului” s-a antrenat pentru prima data cu echipa, dupa ce a stat accidentat o lunga perioada de timp.

sursa: BILD

8 thoughts on “Bastian Schweinsteiger se antreneaza din nou cu echipa

  1. Pacat ca s-a accidentat si Lahm insa partea buna e ca nu mai avem meciuri grele in CL (locul 1 nu mai poate fi pierdut) iar in campionat putem face fata fara probleme si cu rezervele care sunt apropiate de valoare ca si titularii.
    In privinta balonului de aur eu zic sa nu ne mai facem sperante ca oricum nu se mai da pe bune de ceva timp,anul trecut de exemplu Ribery a terminat pe 3 desi a fost cu siguranta anul lui iar Ronaldo nu a castigat nici un trofeu

  2. Incredibil. Philipp Lahm s-a accidentat şi din câte am înţeles este destul de serios. Ce ghnion poate să aibă această echipă. Mă rog ca presupusele accidentări ale lui Neuer şi Boateng să fie ori alarme false ori doar o precauţie pentru că dacă şi cei doi sunt accidentaţi tare mă tem că lista accidentaţilor va fi mai lungă decât lista disponibililor. Să sperăm că Lahm îşi revine cât de repede posibil, iar la Boateng şi Neuer să fie doar speculaţii. MIA SAN MIA

  3. Am vazut un interviu al lui Neuer in care acesta declara ca lipsa sa de interes pt evenimente care implica covorul rosu si sedinte foto in linjerie intima il faca sa nu spere la Balonul de aur. Un alt dezavantaj il reprezinta faptul ca fanii apreciaza mai mult golurile decat interventiile salvatoare, chiar daca acestea din urma prezinta riscuri mai mari de accidentare, etc.

    Eu tot sunt de parere ca merita detasat balonul de aur: Cel mai bun portar de la Mondial, dupa Robben a fost pentru mine cel mai bun jucator (punct), cel mai bun jucator German, in anul in care Germanii au fost cei mai buni din lume. Prin urmare el deja este cel mai bun din lume, cel mai bun dintre cei mai buni. Iar acolo unde a esuat, a ajuns in semifinale oricum, deci destul de departe. Gelatul a iesit din grupe in urma unor evolutii patetice, finala UCL a fost castigata cu noroc de Ramos, el a inscris dintr-un penalti amarat, iar campionatul l-a pierdut.

  4. Erau zvonuri acum maxim o luna ca nu va mai juca tot anul 2014, iata ca are sanse sa pprinda meciuri chiar de la inceputul lui decembrie. Abia il asteptam sa revina in primul 11.

  5. Sa nu uitam ca ultimul meci al lui Schweini a fost in acel joc de pomina cu selectionata stelelor din campionatul american de fotbal, joc amical dealtfel, atunci cand starul lui Bayern nu a jucat decat 10 min. si a fost accidentat de un fotbalist advers. Nu-i mai putin adevarat ca la el s-au inmultit accidentarile de toate felurile, spunandu-se ca a jucat accidentat si la CM, acolo unde a devenit campion mondial.

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version