Alaba s-a accidentat!

1276157442-david-alaba-bayern-mueller-wohlfarth-1WRJY9SJih60FLsefIn meciul cu Roma de miercuri din CL, David Alaba (22) s-a accidentat la genunchi. Primul diagnostic este “ligamentul median de la genunchi” a anuntat joi dimineata doctorul lui Bayern, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. Alaba a iesit in carje din cabinetul acestuia si va sta departe de gazon 2-3 luni. “Sper sa-l vedem pe teren imediat dupa Anul Nou” a anuntat Guardiola.

sursa: TZ

Distribuie pe:

5 thoughts on “Alaba s-a accidentat!”

  1. DAILY MAIL: „Man City il vrea pe Guardiola!”
    Infrangerea acasa a lui City cu TSKA Moscova a pus capac rabdarii celor care conduc clubul englez si vor sa-l schimbe pe Pellegrini, actual antrenor al lui City. Txiki Begiristain, aflat in staff-ul englezilor, este bun prieten cu Pep, ei fiind colegi la Barcelona cand au castigat CL in 2008.

  2. Alaba s-a operat azi la genunchi si va sta cel putin 2 saptamani cu piciorul in ghips. “E cu adevarat amar ce mi se intampla” a declarat dezamagit austriacul. Amintesc faptul ca, din cele 16 meciuri jucate in toate competitiile cu Bayern, el nu a lipsit decat 53 min.

  3. aiurea, dar e om si el, n-ai ce sa-i faci

    oricum o fi, are cine juca in locul lui, si e important ca au cam trecut toate meciurile cat de cat serioase

  4. Tot ieri s-a accidentat si Pizarro! Si el va sta mai multe saptamani departe de gazon. De parca lista accidentatilor nu era suficient de lunga: Starke, Reina, Martinez, Schweinsteiger, Thiago si acum, Alaba.

Leave a Reply Cancel reply