Bayern München l-a vizitat pe Papa Franzisk

Dupa victoria „dumnezeiasca” de la Roma, tot staff-ul lui Bayern s-a deplasat la Vatican, unde l-a vizitat pe Papa Franzisk. In cadrul acestei intalniri au avut loc discutii cordiale, Papa a primit un tricou inramat cu toate semnaturile jucatorilor, apoi s-a facut poza de grup. In final, Rummenigge a declarat ca in cursul anului viitor Bayern va desfasura un meci amical caritabil, iar castigurile (in jur de 1 mil. euro) vor in intra in conturile Vaticanului, doar Papa va hotari in ce scop nobil vor fi cheltuiti acei bani. Amintesc faptul ca fostul Suveran Pontif, Papa Benedikt, era fan Bayern declarat.

sursa: BILD, fcbayern.de

Distribuie pe:

2 thoughts on “Bayern München l-a vizitat pe Papa Franzisk”

  1. Thiago a fost operat marti, chiar in ziua succesului istoric de la Roma, la o clinica din Barcelona. “Operatia la ligamentele genunchiului drept a fost un succes” a anuntat purtatorul de cuvant al clubului.

  2. Acum, dupa ce Bayern a primit binecuvantarea Papei, ma gandeam: sa tot fi in staff-ul bavarez. In afara de deplasarile din Germania si Europa (Bundesliga, DFB Pokal, CL) ajungi sa vezi multe locuri frumoase in aceasta lume, cu echipa. Dupa Anul Nou, Bayern are obisnuitul stagiu in Abu Dhabi urmat de o scurta vizita in India sau China. Apoi, inainte de inceperea campionatului a ajuns pe pamant american. Ca acum, sa-l viziteze si pe Papa. Nu mai vorbesc de excursiile pe care fiecare si le poate face unde doreste, dar asta individual…
    Filmuletul cu vizita la Papa: http://www.youtube.com/watch?v=YjWhj-GubKg

Leave a Reply