Platini și-a schimbat discursul după refuzul clar al lui Ribery: ”Să rămână la Bayern!”

Criticat de Michel Platini și chiar amenințat cu suspendarea pentru faptul că a decis unilateral să se retragă de la echipa națională, Ribery și-a reiterat intențiile de a nu mai îmbrăca tricoul ”cocoșilor galici”.

Franck Ribery (31 de ani) n-a fost deloc impresionat de mesajul pe care l-a primit de la cel mai înalt nivel UEFA și a mai spus, încă o dată, că pentru el activitatea la echipa națională a Franței s-a încheiat după Cupa Mondială din Brazilia.

Acest discurs extrem de clar l-a făcut și pe Michel Platini să-și revizuiască discursul și să facă un pas înapoi. Deși la început a vorbit despre o suspendare a lui Ribery de la Bayern, acum șeful UEFA are o altă poziție.

”Am vorbit cu Didier Deschamps și sunt de acord și cu ce spune el. De acum înainte, Franck se poate concentra pe ce face la Bayern Munchen. mai multe, nu vreau să mai zic”, a conchis Platini.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:

3 thoughts on “Platini și-a schimbat discursul după refuzul clar al lui Ribery: ”Să rămână la Bayern!””

 1. Știu că nu are nicio legătură cu subiectul discuției dar dacă este vreunul interesat pe aici am făcut niște imagini de fundal pentru telefon, și spun pentru telefon deoarece au dimensiunile specifice unei imagini pe telefon. Aceste imagini au emblema echipei integrată cu design-ul echipamentelor.

  Pentru echipamentul de deplasare din sezonul acesta: http://imgur.com/OFjT5jT
  Pentru echipamentul de Champions League din sezonul acesta: http://imgur.com/Jk4XtIn
  Pentru echipamentul de Champions League din sezonul trecut: http://imgur.com/vb2LKix
  Și nu în ultimul rând pentru echipamentul de acasă din sezonul acesta, dar la acesta nu voi posta link direct la poză, ci voi da linkul de reddit al userului care l-a creat, pentru a-i da credit pentru imagine: http://www.reddit.com/r/fcbayern/comments/2drmya/made_a_simple_phone_wallpaper_for_you_guys_hope/

  On topic: Mi se pare normal că Franck nu a mai jucat pentru națională deoarece are totuși și el o vârsta care, după cum se vede este presărată de accidentări.

 2. Nu ma deranja nici daca ramanea. Dar Franck este profesionist si profesia lui inseamna in primul rand Bayern, unde isi castiga painea. A si cam avut probleme cu accidentarile, are o varsta si e bine ca a ales sa se protejeze ca sa poata da maximum la noi. Merita respect atat de la noi, cat si de la d-l Platini si fanii francezi. Mai bine asa decat sa mearga sa faca figuratie. Franck n-a pacalit niciodata fotbalul. Si asta pentru este fotbalist si nu jucator de fotbal. Sa fii sanatos Franck si sa dormi iar cu cupa CL in pat!

 3. Buna treaba, bun baiat! Il astept pe Ribery sa traga din nou echipa dupa el, cum o facea acum un an, doi. Poate li se transmite celor mai tineri ceva din energia sa mentala, lui Gotze, in primul rand!

Leave a Reply