Lewandowski, la un pas de Bayern! Polonezul va face vizita medicală, la sfârșitul săptămânii

Trecerea lui Robert Lewandowski de la Borussia Dortmund la Bayern Munchen este tot mai aproape.

Atacantul polonez și campioana Germaniei au evitat să mai vorbească pe tema acestui transfer, dar presa de la Munchen a aflat că mutarea ar urma să se oficializeze peste doar câteva zile.

Lewandowski va face vizita medicală la Bayern în acest weekend, aspect care ar trebui să fie, în mod normal, o simplă formalitate pentru vârful polonez.

Dacă Mario Gotze nu a mai jucat pentru Dortmund după ce a semnat cu Bayern, Lewandowski va mai evolua o jumătate de sezon pentru Borussia.

Cu siguranță, misiunea polonezului nu se va anunța una ușoară, deoarece este greu de crezut că fanii lui Dortmund vor accepta să se despartă de încă o vedetă.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:

4 thoughts on “Lewandowski, la un pas de Bayern! Polonezul va face vizita medicală, la sfârșitul săptămânii”

  1. Intr-adevar, acolo se pare ca avem nevoie de mai multa siguranta. Nu cred ca Mario va fi indepartat, avem nevoie de cel putin doi atacanti de top in lot, care sa fie sustinuti de Pizarro. Ganditi-va ca suntem implicati pe trei fronturi, plus nationalele. Pe de alta parte sunt convins ca Robert se va grabi sa semneze, deoarece Bayern reprezinta o garantie pt orice fotbalist, fie el Messi, Ronaldo sau Ibrahimovici. Daca mai adaugi ca Pep este antrenor, e clar ca suntem cea mai dorita destinatie pentru fotbalisti.
    In ce priveste centrul apararii sa vedem cum va reveni Badstuber. Baiatul asta nu era deloc rau si daca este refacut pe deplin, o sa vedeti ca reprezinta o solutie. Scouter-ii nostri precis au si nume noi de propus, dar cred ca din cauza lui Badstuber nu a fost adus altcineva. Si cum staff-ul cunoaste situatia lui medicala, cred ca i se va acorda o sansa mare imediat ce acest lucru o sa fie posibil.

  2. Mai mult ca sigur se face transferul. Sper ca aceasta mutare sa nu duca la indepartarea lui Mandzukic. E bina ca o sa avem concurenta pe acel post, dar sa ramana si Mario, iar de jucat sa joace cel mai in forma din ei.
    Bayern are un super lot. Orice jucator de valoare e bine venit. Totusi daca sefii clubului vor sa tot aduca jucatori pentru a mentine un nivel al concurentei ridicat ar fi bine sa caute oameni pentru linia de fund dupa campionatul mondial(ex. fundas central)

  3. Transferul lui Robert Lewandowski la Bayern pare a fi o chestiune de ore. Potrivit Bild, atacantul polonez de 25 de ani se află deja la Munchen, unde va efectua un control medical amănunţit, înainte de a semna contractul cu formaţia bavareză.

  4. Sunt curios cat de adevarata e stirea, dar oricum ar fi un transfer reusit, mai ales ca nu se dau bani pt. aducerea lui. Mia san mia

Leave a Reply Cancel reply