Hamburger SV – FC Bayern, derby-ul sferturilor Cupei Germaniei

Bayern Munchen este pe primul loc în Bundesliga, domină clar și grupa D din UEFA Champions League, dar echipa lui Guardiola vrea să se impună și în Cupa Germaniei, pe care a cucerit-o în sezonul trecut, după o finală câștigată cu VfB Stuttgart, scor 3-2.

Nemții au tras la sorți partidele din sferturile Cupei, unde au ajuns și primele trei clasate din Bundesliga: Bayern, Leverkusen și Dortmund.

Bayern o va întâlni în deplasare pe rivala Hamburger SV, în timp ce Borussia Dortmund va evolua tot în deplasare, pe terenul codașei Eintracht Frankfurt.

Hoffenheim, echipă care a eliminat-o din competiție pe Schalke, va da peste Wolfsburg, în timp ce revelația Kaiserslautern, din Zweite Bundesliga, are o misiune foarte grea, urmând să joace la Leverkusen, cu Bayer.

Sferturile Cupei Germaniei vor avea loc într-o singură manșă, pe 11 și 12 februarie, semifinalele sunt programat pe 15 și 16 aprilie, iar marea finală se va disputa pe data de 17 mai, la Berlin, pe arena “Olympiastadion”.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:

One thought on “Hamburger SV – FC Bayern, derby-ul sferturilor Cupei Germaniei”

  1. Un meci destul de greu dar Hamburger nu mai e o echipa de temut ca in alti ani,au jucatori buni Marcel Jansen(ex Bayern)Van der Vaart,Rene Adler,nu e o echipa usor de invins dar nu cred ca ne opreste nimeni pana in finala.

Leave a Reply