Bayern Munchen a doborât recordul de invincibilitate din campionatul Germaniei

Pep Guardiola are parte de un sezon excelent pe banca lui Bayern. După victoria cu 3-0 obținută în fața lui Augsburg sâmbătă după-amiază, bavarezii au devenit echipa cu cea mai lungă serie de invincibilitate din campionatul german – 37 de meciuri consecutive.

Ultima dată când Bayern a pierdut în Bundesliga se întâmpla în urmă cu un an, la un meci cu Bayer Leverkusen (1-2), de pe teren propriu. A fost, de altfel, singura înfrângere a sezonului precedent pentru alb-roșii, care au câștigat titlul de o manieră impresionantă.

Bayern a terminat stagiunea precedentă la 25 de puncte de Bourssia Dortmund, iar în acest campionat a câștigat 10 etape din 12, excepție făcând remizele cu Leverkusen și Freiburg. Pentru a ajunge la acest record impresionant, de 37 de meciuri consecutive fără eșec, Bayern a trecut de deplasări precum cele cu Dortmund, Leverkusen sau Schalke.

Hamburg SV, o echipă aflată într-o situație delicată în acest sezon, deținea precedentul record. Între etapa a 17-a a sezonului 1981/1982 și etapa a 18-a a sezonului 1983/1984, Hamburg a fost neînvinsă timp de 36 de etape, reușind să câștige astfel două titluri de campioană.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:

2 thoughts on “Bayern Munchen a doborât recordul de invincibilitate din campionatul Germaniei”

Leave a Reply