19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Eintracht Frankfurt – Bayern Munchen 0-1

Bayern a castigat cu 1-0, prin golul superb a lui Mandzukic, cel de-al 2-lea meci din aceasta editie de Bundesilga. Au inceput meciul in urmatoare formula: Neuer-Lahm-Boateng-Dante-Alaba-Schweinsteiger-Ribery-Kroos-Shaqiri-Muller-Mandzukic. Pe parcurs au intrat Robben, Thiago (debut in Bundesliga la Bayern) si Rafinha.

Echipa a dominat meciul de la un capat la altul, scorul putea fi mult mai mare. Aici si statistica meciului:

34%
Posesie
66%
9
Ocazii de gol
15
2
Şuturi pe poartă
9
7
Şuturi pe lângă poartă
6
19
Lovituri libere
17
3
Cornere
3
6
Ofsideuri
1
15
Aruncări de la margine
31
8
Intervenţii portar
2
9
Faulturi
18
0
Cartonaşe galbene
1

Rezumat video:  Sper sa nu fie sters de cei de la youtube.

25 thoughts on “Eintracht Frankfurt – Bayern Munchen 0-1

  1. @Grigoras:
    Cine e mai in forma sa joace dintre ceo sim fata, dar da ar putea arata asa. Poate Muller 9 fals si robben in dreapta

  2. @cristi10: in urma spuselor tale primul 11 ar trebui sa arate astfel:
    Neuer-Alaba,Dante,Boateng,Lahm-Schweinsteiger,Martinez,Thiago-Ribery,Gotze,Muller

  3. @cristi10: Cam 6 mari ocazii am vazut eu.Echipa scartie serios si nu mai verticalizeaza ca pe vremea lui Jupp ( pe care il regret deja) . Posesie cu pase intre fundasi si portar nu prea inseamna nimic. Trebuie sa joace Javi Martinez ca inchizator si Schweini in fata lui . Din partea mea , Alcantara nu prea are loc dar e marota lui Guardiola ca si Rafinha dealtfel. A inceput campionatul , nu mai faci scamatorii . Daca ai printre cei mai buni ( daca nu cei mai buni ) pe posturi , de ce sa-l bagi pe Lahm mijlocas cand ai o gramada de mijlocasi buni ?Am vazut vreo doua faze cand mi-am dat seama ca nu mai sunt lasati sa traga la poarta din afara careului . De acolo se inscriu goluri frumoase , pacat !

  4. Mi s- a parut destul de neconvingatoare evolutia cel putin pana la intrarea lui thiago si robben, primul am spus-o de la inceput parandu-mi-se peste kroos. Raman la parerea ca schweinsteiger martinez thiago e cel mai bun mijloc din lume la mare bataie cu al barcei. Dar atunci Guardiola are o mare problema in atac cu alegerea celor 3 unde singurul batut in cuie este ribery din punctul meu de vedere.

  5. @Ribery7: meciul barcelonei a fost o gluma, cum probabil vor mai fi cateva sezonul asta!
    legat de Bayern, fiind inceputul sezonului, trebuie sa intelegem si poate sa si acceptam o anumita lipsa de consistenta, pe scweini nu il vad in spatele liniei de 4, el are nevoie de cineva sa faca “treaba murdara” asa cum era cazul lui j Martinez sezonul trecut. e clar ca exista loc si de mai bine, insa Bayern ramane in continuare cea mai buna echipa din lume.

  6. Ati vazut? Juventus stie si sa dea 4-0, nu numai sa ia.
    La fel si Barca, stie sa si dea 7-0, nu numai sa ia!(dar cui)
    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  7. Chiar si in formula asta 4-1-4-1 mai util ar fi Martinez la inchidere si Schweini avansat in locul lui Kross care este destul de sters, iar Robben este jucator de clasa mondiala, cu tot respectul fata de Muller. Sincer cred ca era mai eficienta Bayern cand juca cu doi mijlocasi la inchidere, adversarii ajungeau foarte greu la poarta noastra. Oricum cred ca se va schimba mult in bine jocul lui Bayern odata cu intrarea lui Gotze care este printre cei mai talentati jucatori din lume.

  8. Sincer asteptam ca diferenta de scor sa fie mai mare insa am incredere in echipa ca cu trecerea etapelor vom ajunge la 100% din capacitatea echipei si o sa avem victori mai clare HAI BAYERN MUNCHEN

  9. @Catalin: in formula 4-1-4-1 Martinez nu are loc ,nu poate juca decat fundas central ,iar acolo avem 2 titulari incontestabili: Dante si Boateng care dupa parerea mea este cel mai bun fundas central al nostru.

  10. Spre deosebire de meciul cu Gladbach, echipa a fost mai sigura pe faza defensiva, nu au mai fost atatea greseli.

  11. Grigoras :
    nu sunt de acord cu formula care a scris , caci lipseste Martinez un om de baza in echipa noastra , in 4-1-4-1 nu prea are loc cei drept , Pep trebuie sa gaseasca o formula sa fie titular !

  12. Bayern nu a facut un meci grozav la Frankfurt.In prima parte au jucam mai bine,iar in a doua repriza slab.Nu stiu ce credeti voi ,dar primul 11 in formula 4-1-4-1 ar trebui sa arate in cele din urma asa:
    Neuer-Alaba,Dante,Boateng,Lahm-Schweinsteiger-Ribery,Kroos,Gotze,Muller-Mandzukic
    Bine ca am castigat cele 3 puncte.Care ar mai fi farmecul daca am castiga toate meciurile la scor.Cred in continuare in Guardiola ,dar il regret in acelasi timp pe Jupp.
    @Marius09: foloseste mai mult Soccerway : http://ro.soccerway.com/matches/2013/08/17/germany/bundesliga/eintracht-frankfurt/fc-bayern-munchen/1487041/?ICID=PL_MS_07

  13. prima repriza am jucat frumos,chiar convingator,in a 2-a parte cam multe emotii ne-au dat,forta bayern

  14. @Catalin: In jur de 5 mil euro pe sezon. Trebuia sa primeasca 7 mil dar a renuntat la cate 2 mil pe an (semnase contract pe 5 ani) pentru a plati diferenta de 10 mil euro pentru transferul sau.

  15. Meciul a fost neconvingator, din punctul meu de vedere. La fel de bine se putea termina egal

  16. Sa incep eu, chiar daca Bayern a dominat partida, mie nu mi-a placut, ma asteptam la mai multe goluri, la mai mult spectacol. Eu spun ca doar sclipirea jucatorilor mai facea diferenta… Asteptam sa fie un joc mult mai energic, nu plictisitor. Muller nu prea a jucat bine pe partea dreapta, Kroos nu a iesit in evidenta. Doar banda stanga a functionat mai bine. Sper sa joace de acum cu Robben si MARTINEZ titulari. Chiar daca Bayern nu a jucat multe meciuri oficiale si nu a avut dispute grele, deja imi e dor de echipa lui Jupp, care era mult mai bine organizata defensiv, dar parca si mai spectaculoasa.
    Totusi inca am speranta ca acest Guardiola sa demonstreze si la Bayern ca e un antrenor mare. Mia san mia

Comments are closed.

Exit mobile version