Site icon FC Bayern Romania

Bayern – M’gladbach 3:1

FC Bayern incepe sezonul cu o victorie frumoasa, dupa un meci foarte spectaculos!

A fost o noua reintalnire cu M’gladbach dupa ultima etapa a campionatului trecut, cand Bayern a castigat cu 4:3 in deplasare. Inceputul a fost foarte bun pentru Pep Guardiola! Echipa a presat in continuu, jocul devenind mult mai rapid fata de cum juca echipa anul trecut iar ocazile au fost mult mai multe. Din pacate, punctul nevralgic a fost apararea, care a cam avut de furca in fata atacantilor oaspeti. De fapt, Borussia M’gladbach a dat o replica foarte buna bavarezilor intrebuintandu-l serios pe Neuer, acesta avand vreo 2 parade foarte eficiente. Insa nu-i mai putin adevarat ca si ter Stegen, portarul oaspetilor, a avut vreo 4 parade, una la penalty-ul lui Muller (67.) dar a fost ajutat si de bare, atunci cand Kroos le-a nimerit (43. si 60.). Golurile noaste au fost marcate de Robben (12.) printr-o deviere, dupa o pasa geniala a lui Ribery, Mandzukic (15.) dupa ce ter Stegen a respins in fata gresit si Alaba (68.) dupa un hent in careu al lui Dominguez. Interesant este ca acelasi Dominguez mai facuse un hent cu 30 sec. inainte cand ratase Muller! As vrea sa amintesc autogolul lui Dante (40.) (carcotasii ar putea sa spuna ca si-a ajutat fosta echipa :)) care l-a incurcat pe Neuer…
Una peste alta a fost un meci foarte placut ochiului, cu multe ocazii, meci jucat in viteza. Amprenta lui Pep incepe sa se vada, cel putin pe latura ofensiva. Insa mai trebuie umblat la aparare, a recunoscut chiar Pep insusi.

Notele celor de la TZ: Neuer 2, Lahm 3, Boateng 3, Dante 5, Alaba 2, Schweini 4, Robben 3, Muller 5, Kroos 3, Ribery2, Mandzukic 3. Rafinha, Kirchhoff si Martnez, care au intrat spre sfarsitul meciului, nu au primit nota.

Statistica de la BILD:

suturi: 26-11
mingi salvate de portari: 4-6
posesia mingii: 59%-41%
dueluri castigate: 53%-47%
cornere: 6-4
ofsaiduri: 3-3
faulturi: 11-9
cartonase galbene: 1-3
cele mai multe suturi: Kroos – 7
cele mai multe dueluri castigate: Dante – 83%
cele mai multe dueluri pierdute: Muller – 20
cele mai multe contacte cu mingea: Ribery – 132
cele ma multe faulturi facute: Mandzukic – 5
cel mai faultat: Ribery – 4

La inceputul meciului Schweinsteiger a primit trofeul “cel mai bun jucator al anului”!

Exit mobile version