19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Sfatul lui Hitzfeld pentru Guardiola: “Nu are nevoie de Lewandowski”

Bayern Munchen a luptat în această vară și pentru transferul lui Robert Lewandowski, după ce l-a luat pe Mario Gotze, de la Borussia Dortmund.

Polonezul nu a ajuns până acum la campioana Germaniei, iar Ottmar Hitzfeld, fostul antrenor al bavarezilor, crede ce Josep Guardiola nu are nevoie de Lewandowski.

“În condiții normale, Bayern nu are nevoie de Lewandowski. În ultimul sezon, formația din Munchen a demonstrat cât este de puternică. Îl au în atac pe Mandzukic, care mi-a plăcut. El a avut o mentalitate de învingător la Bayern.

În plus, Lewandowski este un adevărat număr 9, nu poate fi comparat, de exemplu, cu Lionel Messi. Asta mă tot întreb … chiar are nevoie Guardiola de Lewandowski?”, a fost opinia lui Hitzfeld, cel care a pregătit-o pe Bayern în două rânduri, între 1998 și 2004, iar apoi între 2007 și 2008. Elvețianul a condus-o însă și pe Borussia, din 1991 până în 1997.

Contractul lui Robert Lewandowski cu Borussia Dortmund expiră în vara anului viitor, iar Bayern și-ar dori să-l transfere pe atacantul polonez din postura de jucător liber.

sursa: digisport.ro

5 thoughts on “Sfatul lui Hitzfeld pentru Guardiola: “Nu are nevoie de Lewandowski”

  1. Eu din ultimele meciuri am inteles un lucru: trebuie sa fie un atacant in teren. Desi Guardiola incearca toate formulele posibile fara Mandzukic in teren, croatul a fost poate cel mai eficient jucator alaturi de Muller si Robben(si Ribery, dar francezula fost menajat mai mult).

    Lewandowski ar veni sezonul viitor, cand Pizarro ar pleca de la noi, si atunci oricum vom avea nevoie de un atacant. Pai dc nu l-am lua pe Lewandowski, care intra foarte bine in combinatii, stie sa dribleze, e rapid si mai ales are simtul portii, cand el ar veni gratis? Este “cel mai complet” atacant din lume in opinia mea. Nu se poate sa ratezi un asemenea transfer, un jucator atat de curtat sa vrea sa vina gratis si noi sa il refuzam. Ar trebui luat si numai pentru afacere, si daca nu va fi util echipei va pleca in iarna sau peste un sezon pe 25-30 mil

  2. Guardiola nu are nevoie de Lewandowski pentru ca joaca un sistem de pase multe si pentru asta ai nevoie de multi mijlocasi tehnici si cel mult un varf.

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version