5 March 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Heynckes confirmă transferul lui Lewandowski la Bayern

Heynckes confirmă transferul lui Lewandowski la Bayern

51a20eab95f9cfc341000000

Bayern Munchen a trecut în finala UEFA Champions League de Borussia Dortmund, cu scorul de 2-1 și s-a încoronat drept noua regină a Europei. 

Cu toate că bavarezii au dominat acest sezon, atât în Europa, cât și în Bundesliga, Bayern nu se culcă pe o ureche și pregătește deja campania viitoare. După ultimul meci din acest an competițional, finala Cupei Germaniei, formația din Munchen va fi preluată de Pep Guardiola, iar catalanul își creionează deja primul 11.

După ce a reușit să îl aducă pe Mario Gotze de la marea rivală din finala UCL, Bayern este extrem de aproape să obțină și semnătura lui Robert Lewandowski. Posibilitatea transferului golgheterului polonez a fost recunoscută de Jupp Heynckes, imediat după terminarea finalei disputată pe Wembley, sâmbătă seara.

“Bayern va avea o formație puternică și sezonul viitor. Mario Gotze a semnat deja, aducerea lui Lewandowski nu se va lăsa mult așteptată, iar în acest fel Bayern va avea alți doi jucători excelenți în ofensivă.”, a spus antrenorul de 68 de ani.

0 0 vot
Article Rating
72 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
72
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x