Filarmonica din Munchen i-a dedicat o arie lui Bayern înaintea finalei UCL

519b69c695f9cf0e35000000

“Bayern, mai tare ca niciodată” este una din frazele cântecului pe care Filarmonica din Munchen îl dedică finalistei UEFA Champions League din localitate, care va juca împotriva rivalei Borussia Dortmund în ultimul act al competiţiei, pe 25 mai, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 şi LIVE TEXT&VIDEO pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Directorul Filarmonicii din Munchen, Lorin Maazel, îmbrăcat în tricoul lui Bayern Munchen, a dedicat o arie clubului bavarez pentru a încuraja echipa locală înaintea marii finale a Ligii Campionilor de pe Wembley. “Mia San Mia!” este numele cântecului dedicat finaliştilor de la Munchen, cântat de membrii Filarmonicii din capitala Bavariei, toţi cu însemnele clubului campion al Germaniei.

“Pe drumul spre marele titlu, Bayern Munchen e mai puternic decât oricând, campionul cel mai timpuriu din toate timpurile. Schweini, Muller, Lahm, Ribery cu Jupp în frunte. Tripleta este mai aproape ca oricând. Aduceţi Cupa la Munchen”, cântă corul Filarmonicii. “Sunt cei mai buni, toată lumea e cu ochii pe ei. Campionii!”, conchide aria.

0 0 vote
Article Rating
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
gery76
22 May 2013 4:40

-SA DEA DUMNEZEU SA NE BUCURAM SAMBATA SEARA,SA AVEM PARTE DE O SATISFACTIE SUPREMA CUM NUMAI CHAMPIONS LEAGUE NE POATE ADUCE!

-MIA SAN MIA !!!!!!

-DEUTSCHLAND UBER ALLES!!!!

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x