2 March 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Filarmonica din Munchen i-a dedicat o arie lui Bayern înaintea finalei UCL

Filarmonica din Munchen i-a dedicat o arie lui Bayern înaintea finalei UCL

519b69c695f9cf0e35000000

“Bayern, mai tare ca niciodată” este una din frazele cântecului pe care Filarmonica din Munchen îl dedică finalistei UEFA Champions League din localitate, care va juca împotriva rivalei Borussia Dortmund în ultimul act al competiţiei, pe 25 mai, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 şi LIVE TEXT&VIDEO pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Directorul Filarmonicii din Munchen, Lorin Maazel, îmbrăcat în tricoul lui Bayern Munchen, a dedicat o arie clubului bavarez pentru a încuraja echipa locală înaintea marii finale a Ligii Campionilor de pe Wembley. “Mia San Mia!” este numele cântecului dedicat finaliştilor de la Munchen, cântat de membrii Filarmonicii din capitala Bavariei, toţi cu însemnele clubului campion al Germaniei.

“Pe drumul spre marele titlu, Bayern Munchen e mai puternic decât oricând, campionul cel mai timpuriu din toate timpurile. Schweini, Muller, Lahm, Ribery cu Jupp în frunte. Tripleta este mai aproape ca oricând. Aduceţi Cupa la Munchen”, cântă corul Filarmonicii. “Sunt cei mai buni, toată lumea e cu ochii pe ei. Campionii!”, conchide aria.

0 0 vot
Article Rating
2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x