28 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica Borussia Dortmund – FC Bayern

In cadrul etapei a 32-a din Bundesliga, Borussia Dortmund va juca cu Bayern Munchen incepand cu orele 19:30 sambata seara.

Acesta este cu siguranta derby-ul campionatului insa in conditiile in care Bayern a castigat deja titlul in Bundesliga iar Borussia si-a asigurat in mare parte locul doi, vom vedea un meci fara miza. In tur cele doua formatii au remizat scor 1-1 pe Allianz Arena iar in Cupa Germaniei Bayern a eliminat-o pe Dortmund dupa 1-0. Cele doua echipe vor juca in aceasta luna finala Ligii Campionilor, disputata in Anglia pe Wembley.

Borussia Dortmund s-a impus scor 2-1 in etapa trecuta iar la mijlocul saptamanii au fost invinsi cu 2-0 de Real Madrid reusind sa ajunga in finala Ligii Campionilor dupa ce in tur castigasera cu 4-1. Borussia se afla intr-o forma foarte buna in Bundesliga cu cinci victorii in ultimele cinci etape. Campioana Germaniei are un avantaj de opt puncte fata de Leverkusen ocupanta pozitiei a treia si mai are nevoie de doar un punct pentru a isi asigura locul doi la finalul sezonului. Dortmund pe propriul teren a reusit sa castige 10 partide din 15 posibile marcand minim doua goluri pe meci in medie. Mario Gotze s-au accidentat in partida cu Real Madrid si va rata acest meci. Hofmann va fi folosit de Klopp pe banda dreapta a apararii urmand ca Schieber sa evolueze ca varf impins. Mai multi jucatori vor fi odihniti de Klopp pentru aceasta intalnire, printre ei numardu-se Lewandowski,  Piszczek, Subotic, S. Bender sau Blaszczykowski.

Bayern Munchen vine dupa un succes scor 1-0 acasa cu Freiburg si dupa o victorie 3-0 pe Camp Nou cu Barcelona umiliand astfel cea mai buna echipa a ultimilor ani in Europa. Bayern Munchen va juca a treia finala in ultimii patru ani in Champions League, primele doua fiind pierdute cu Inter si cu Chelsea anul trecut. In acest sezon bavarezii au suferit doar o infrangere si au primit doar 14 goluri. In schimb au inscris nu mai putin de 90 de goluri si au sanse sa treac de pragul 100 cu trei etape ramase de disputat in Bundesliga. Bayern inca nu a fost invinsa pe teren advers acolo unde surprinzator au incasat doar trei goluri in 15 partide. In partidele disputate de ambele formatii se marcheaza in medie peste trei goluri pe meci. In tabara oaspetiilor doar Badstuber si Kroos sunt indisponibili. In saptele unicului varf Mario Gomez vor juca cel mai probabil Can, Pizzaro si Shaqiri.

Borussia Dortmund – Bayern Munchen echipe probabile :

Borussia Dortmund : Weidenfeller – Großkreutz, Felipe Santana, Hummels, Schmelzer – Kehl, Sahin – Hofmann, Leitner, Reus – Schieber

Bayern Munchen : Neuer – Rafinha, van Buyten, Dante, Contento – Tymoschuk, Gustavo – Emre Can, Pizarro, Shaqiri – Gomez

sursa: pariuri-x.ro

 

Lasă un răspuns

7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
7
0
Posteaza un comentariux