18 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern – Freiburg 1:0

In etapa nr. 31, Bayern a castigat doar cu 1:0 meciul cu echipa de pe locul 5, Freiburg.

Golul a fost marcat de Shaqiri in min. 35, desi oficial apare ca ar fi marcat Emre Can. Parerea mea este ca la sutul-centrare al lui Shaqiri, Can nu a atins mingea cu capul.  Heynckes a schimbat aproape toata echipa, asa cum ne-a obisnuit inainte de meciurile importante din Ch.League. Schweini, Lahm si Muller au stat in tribuna iar Neuer, Alaba, Dante si Robben au fost rezerve neutilizate. Asa ca exista o scuza la prestatia destul de modesta a bavarezilor. Cum a intrat Gomez, dar mai ales Ribery (in min. 74), s-au inmultit ocaziile la poarta oaspetilor.  Bayern a obtinut a 14-a victorie consecutiva in retur, ajungand la recordul de 84 de puncte si 90 de goluri marcate.

Iata si echipa cu notele celor de la BILD:

Starke 3, Rafinha 3, Van Buyten 3, Boatneg 3, Contento 3, Tymoshtshuk 5, Gustavo 3,  Shaqiri 2, Pizarro 2, Can 3, Mandzukic 4. Au mai intrat in ultimele 15 minute Gomez, Ribery si Martinez.

Statistica de la BILD:

Ocazii de gol:16-8

Posesia mingii:66%-34%

Cornere:5-3

Dueluri castigate:54%-46%

Faulturi:9-16

Cartonase galbene:1-1

9 thoughts on “Bayern – Freiburg 1:0

  1. Scwheini, Lahm,Martinez si Dante sunt foarte greu de inlocuit in finala , in cazul unei suspendari. Ar trebui in functie de evolutia scorului de la Barcelona cat mai multi posibil dintre acestia sa fie inlocuiti.

  2. -Meci ce nu trebuia jucat la pariuri,Bayern si-a menajat titularii,chiar daca Rafinha sau Tymo au fost folositi ,era clar ca Bayern se va menaja,ce mi-a placut ca gest , a fost ca van Buyten a fost incredintat cu banderola de capitan de echipa,el in ciuda destulelor gafe din ultimii ani,a pus mereu suflet in folosul echipei!

  3. M-am bucurat ca au dat cei de la Eurosport 2 meciul, chiar daca uneori sunt enervanti comentatorii, e mai bine decat pe net 🙂 Echipa a jucat bine, fara nicio emotie la poarta lui Starke, scorul putea fi si mai mare, oricum din moment ce suntem campioni nu prea mai are importanta . Se vede valoarea lotului lui Bayern in aceste meciuri, chiar zicea un prieten(fan Juve) acum ceva timp ca Bayern ar putea lua campionatul si cu rezervele .

  4. Eu sincer sa va spun, am mari emotii pentru returul cu Barcelona, nu neaparat din prisma faptului ca ar putea intoarce rezultatul, ci din cauza situatiei cartonaselor galbene de la echipa.

    Mai mult ca sigur catalanii se vor arunca in atac iar probabil ca bavarezii vor mai avea unele intrari la limita regulamentului, existand astfel un risc mai mare de a primi cartosane galbene.

    In ziua de azi, un cartonas galben se obtine foarte usor, din cate imi amintesc, Scwheini a luat in tur un galben pentru proteste (va rog sa ma corectati daca gresesc). Din punctul meu de vedere, el este poate cel mai important jucator al echipei in acest moment, ofera echilibru si stabilitate echipei si face legatura perfect intre compartimentul defensiv si cel ofensiv. In aceste conditii, din punctul meu de vedere, o suspendare a lui in meciul de miercuri ar echivala cu un semi-dezastru pentru noi. Sincer nu cred ca poate fi inlocuit de vreun alt jucator din lot, mai ales ca Toni Kroos din pacate este accidentat.
    Chiar sunt curios ce masuri va lua Jupp in legatura cu aceasta situatie.

    Desigur ca sunt si alti jucatori exponentiali pentru echipa care sunt pasibili de suspendare, Dante, Martinez.

    Chiar sunt curios despre parerea voastra in legatura cu acest aspect, sincer sa va spun am o frica din cauza asta, mai ales ca acum doi ani, Ribery nu a jucat finala (ce-i drept, pentru un cartonas rosu), iar anul trecut a lipsit Alaba.

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version