Site icon FC Bayern Romania

BAYERN MUNCHEN – JUVENTUS 2-0

Bayern a jucat incantator aseara cu Juve si a castigat cu 2:0 meciul tur din sferturile Ch.League cu cea mai buna echipa italiana, luand o optiune serioasa pentru accederea in semifinalele ligii.

Jocul a fost dominat destul de clar de echipa noastra care, pe langa cele doua goluri marcate de Alaba (in secunda 25!) si Muller (min.63), a avut numeroase alte ocazii la poarta lui Buffon, numai nesansa facand ca scorul sa fie doar 2:0. Ambitia si darzenia bavarezilor s-a lovit de jocul murdar al italienilor care, ca intotdeauna, au apelat la simulari, duritati si alte sicane. Arbitrul, desi n-a influentat scorul, a cam tinut partea italienilor, Vidal si Chielini trebuind sa fie eliminati in urma repetatelor duritati, lui Mandzukic i-a dat foarte usor “galben” dar l-a si iertat pe Ribery de un “rosu” (n-a mai suportat duritatile lui Vidal!). Si asa, Vidal si Lichtsteiner nu vor juca in meciul retur din cauza cartonaselor galbene.

Rummenigge a declarat satisfacut dupa meci:”a fost cel mai bun joc al nostru din Ch.League”.

Notele celor de la BILD: Neuer 3, Lahm 2, Dante 3, Van Buyten 2, Alaba 2, Schweini 2, Gustavo 2, Robben 2, Muller 2, Ribery 2, Mandzukic 2.

Jucatorii de la Juventus au primit numai note de 4 si 5, cu exceptia lui Vidal care a primit 3.

Statistica de la UEFA:

Posesia mingii: 54%-46%

Suturi (pe poarta): 21-7(10-3)

Cornere: 9-4

Ofsaiduri: 3-2

Cartoanse galbene: 2-3

Faulturi: 15-17.

Jucatorul meciul conform UEFA: Robben

 

Exit mobile version