18 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FC Bayern – Hamburger SV

Bayern Munchen va juca cu Hamburg sambata de la orele 19:30 in ultimul meci al zilei in Bundesliga. Partida conteaza pentru etapa a 27-a si ne aduce fata in fata doua echipe care se afla in doua perioate total diferite. In meciul tur Bayern s-a impus destul de lejer scor 3-0 iar acum au o cota foarte mica pentru o victorie, datorita faptului ca evolueaza pe Allianz Arena.

Bayern Munchen a castigat toate meciurile din retur pana in prezent si are un avans considerabil fata de ocupanta locului doi Borussia Dortmund, 20 de puncte. Bayern s-a impus runda precedenta scor 2-1 cu Bayer Leverkusen desi nu au avut o evolutie tocmai stralucita. Echipa gazda din aceasta intalnire detine cea mai buna ofensiva din campionat cu 69 de goluri marcate dar si cea mai puternica defensiva cu 11 goluri primite. Pe Allianz Arena echipa a reusit sa castige zece partide din 13 posibile. La Bayern ar putea sa apara o delasare pentru ca titlul este ca si acontat iar obiectivul principal ramane acum castigarea Uefa Champions League. In trei din ultimele patru meciuri jucate de Bayern s-au marcat minim trei goluri pe tabela de joc. Badstuber si Can sunt accidentati si nu vor putea juca la aceasta intalnire. Robben va ramane si la acest meci pe banca de rezerve fiind preferat incontinuare Muller in banda dreapta.

Hamburg a fost infranta intr-un mod surprizator etapa trecuta acasa 0-1 cu Augsburg si se afla la egalitate cu Gladbach si Mainz echipa care se afla pe pozitia a sasea in clasament. Oaspetii acestei partide au avut evolutii inconstante in ultima perioada trecand foarte usor de la partide bune la mai putin bune. In deplasare Hamburg a castigat patru meciuri, a remziat in alte patru si a pierdut de cinci ori. In ultimele trei meciuri jucate de Hamburg in Bundesliga s-au marcat maxim doua goluri. Dupa ce a primit al cincelea cartonas galben cu Augsburg, Jansen a fost suspendat pentru acest meci. Fink nu se mai poate baza pe Ilicevic, Berg, Beister sau Lam toti fiind accidentati. Son va fi lasat pe banca de rezerve dupa evolutiile destul de modeste din ultima perioada iar Rudnevs va juca singur in atac.

Bayern Munchen – Hamburg echipe probabile :

Bayern Munchen : Neuer – Lahm, van Buyten, Dante, Alaba – Javi Martinez, Schweinsteiger – T. Müller, Kroos, Ribery – Mandzukic

Hamburg : Adler – Diekmeier, Bruma, Westermann, Jiracek – Badelj, Rincon – Skjelbred, van der Vaart, Aogo – Rudnevs

sursa: pariuri-x.ro

Lasă un răspuns

12 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
12
0
Posteaza un comentariux