Site icon FC Bayern Romania

Robben, interviu in cotidianul local TZ:”Nu mi-e greu! Vreau sa joc!”

TZ: Arjen, felicitari pentru victorie! Ai fost surprins sa afli ca vei juca de la inceput?
Robben: A fost frumos! Pentru mine e foarte important sa joc cat mai mult pentru a nu iesi din ritm. De aceea am fost foarte fericit ca joc de la inceput.
TZ: Cat de greu a fost in ultimele sapatamani pentru tine sa ramai calm?
Robben: Desigur, trebuie sa am rabdare. Dar nu e usor sa fi accidentat doua luni, apoi am muncit din greu sa revin dar nu prea am jucat. Aveam nevoie de jocuri!
TZ: Heynckes a auzit declaratia ta din Olanda ca iti doresti foarte mult sa joci?
Robben: Nu cred ca am lasat vreun mesaj la Amsterdam sau poate…? (miercuri a jucat o repriza in meciul Olanda – Italia 1:1 – n.m.)
TZ: Aici, asa a parut.
Robben: Poate ca asa pare aici in Germania, unde este o mentalitate diferita. Am facut totul bine, am jucat super iar presa zice ca a fost greu. Nu mi-a fost greu! Eu vreau sa joc, normal ca sunt dezamagit daca nu joc. De aceea am fugit repede la dus dupa meciul cu Mainz. Dar nu trebuie sa vedem totul negativ. Atentia trebuie sa fie pe toata echipa, nu pe un jucator care nu joaca. In Olanda nu am spus decat ca am incredere in antrenorul nationalei.
TZ: A fost o zi buna? Sau o decizie preliminara?
Robben: Am facut un pas foarte mare. A fost o sambata foarte frumoasa! Nu mai avem cum sa pierdem campionatul! Trebuie sa fie perfect! Dar asta nu inseamna ca trebuie sa nu ne mai concentram la urmatoarele meciuri…
TZ: Este loc de mai bine?
Robben: Da, intotdeauna e loc de mai bine. Dar trebuie sa spunem atunci cand lucrurile merg bine. Cel mai important este stabilitatea echipei. Meciurile cu adevarat mari, cele importante urmeaza sa vina. Adevaratele teste de-abia acum urmeaza.
TZ: Va doriti in Bundesliga sa rezistati si mai mult?
Robben: Cred ca asta e un compliment pentru noi. Suntem bine organizati, stabili. Si avem si calitatea individuala sa marcam goluri. Daca inscriem primii, asta e un semn ca trebuie sa castigam.
TZ: Cum arata o zi in care nu joci?
Robben: Vreau sa joc, da! Din pacate exista o stare de neliniste iar unii colegi de pe banca mai scapa cuvinte ca raha… Eu ma antrenez foarte bine dar se scrie despre mine ca sunt “frustrat” si “singuratic”. Eu sunt nefericit ca nu joc. Si, da, sunt dezamagit. De exemplu, dupa meciul cu Mainz am fugit la dus. Ce ar trebui sa fi facut? O poloneza? Sa dau 6 ture de onoare? Nu. Nu trebuie sa exageram.

Exit mobile version