Badstuber şi-a prelungit contractul cu Bayern până în 2017

Fundaşul central Holger Badstuber şi-a prelungit până în 2017 contractul cu Bayern.

Badstuber, internaţional german în vârstă de 23 de ani, nu a mai jucat din 2 decembrie, când a suferit o ruptură la ligamentele încurcişate de la genunchiul drept.

La club din 2002, Badstuber a fost adus la seniori la începutul sezonului 2009-2010. El a disputat 101 meciuri în Bundesliga, reuşind dubla Cupă-campionat în 2010.

Distribuie pe:

10 thoughts on “Badstuber şi-a prelungit contractul cu Bayern până în 2017”

 1. -Daca pana acum am ezitat s-o spun franc,dupa etapa de astazi,Bayern Munchen este noua campioana a Bundesligii,suntem indiscutabil la momentul actual ,cea mai puternnica echipa de club a Geramaniei[all-time nici nu mai discutam],ceea ce nu-mi poate da decat sentimentul unei frumoase satisfactii.

 2. BRAVO HAMBURG…au jucat mai inteligent…au vazut ce au gresit Leverkusen,si astfel victoria a fost garantata.Dortmund in ultimele 2 meciuri a fost sub adversar..cel putin in meciul de astazi in minutul 29 avea doua suturi ..unul gol si altul pe langa poarta,cu astfel de joc nu meriti nici fostul intertoto.Peste aprox. 1 ora mergem sa luam cele 3 pct.Nu mai zic ca cei de la Dortmund au simulat la greu,orice atingere se aruncau ca in bazinul FLOREASCA.=))

  Din Bavaria-Munchen se aude catre Dortmund si Leverkusen….Auf Wiedersehen!!!

  MIA SAN MIA.

 3. Ce-a mai bună echipă din Germania, conform teoriei elaborate de CivikRo, tocmai este bătută cu 4-1 acasă de Hamburg, un Hamburg la care începutul sezonului sperau să nu retrogradeze.
  2 eliminări de ambele părți.
  Cel mai interesant este că Hamburg a avut 2-1 cînd erau 11-11 pe teren, nu au marcat nici un gol cînd au fost în superioritate numerică și la cîteva minute după ce s-au egalat la număr echipele, au mai dat un gol :D. Încă unul în final pentru umilința completă.Our men, Thorsten Fink!

  Gladbach egalează în ultimele minute în disputa cu Leverkusen, ambele urmăritoare au pierdut puncte. Dacă batem, titlul este în buzunar.

Leave a Reply