Site icon FC Bayern Romania

Avem respect!

Cum este vazuta Bayern pe insula?
Turul senzational facut de Bayern nu au ramas fara ecou in presa britanica. O singura infrangere in Bundesliga, in sferturile Cupei si in fruntea Ch.League. Bayern marseaza din nou!
I-am privit mereu cu admiratie pe bavarezi, in istoria ei de succes, cu sefii ei Uli Hoeness si Karl Heinz Rummenigge dar si jucatori de legenda: Muller, Beckenbauer, Kahn, Effenberg etc. De fiecare data cand o intalneau pe Bayern jucatorii englezi tremurau. Si acum din nou se intalneste o echipa britanica cu Bayern. Anul trecut, in Anglia, nimeni nu credea ca Chelsea va castiga Ch.League si mai ales in finala nimeni nu-i dadea vreo sansa. Sunt sigur ca daca ar trebui sa joace de 100 de ori aceasta finala, Bayern ar fi castigat de 100 de ori.
Dar, printr-un miracol, Chelsea a castigat. Insa pentru noi toti din Marea Britanie, un lucru e clar: acea infrangere a facut-o pe Bayern mai puternica, mai teribila! Respectul in Anglia este foarte mare. In mod normal, un club care pierde printr-o astfel de infrangere cade in depresie. Insa Bayern ce face? Cumpara cativa jucatori, aduce un director tehnic si devine mai puternica decat oricand!
Ca sa ne dam seama cat de tare e Bundesliga, Man City a fost dominata net de Dortmund, chiar pe propriul nostru stadion! Numai cu noroc am scos un egal in Anglia. Iar Bayern domina autoritar Bundesliga. Asta arata cat de puternica e liga germana.
Uita-te la noi! Mai avem decat doua echipe in turul urmator in Ch.League: Man Utd, care joaca cu Real si Arsenal, care va juca cu Bayern. Iar Arsenal are nevoie de un miracol sa mearga mai departe. Uitati ce jucatori au: Neuer, Lahm, Ribery, Gomez sau Muller, in fata caruia tremura toata Anglia (chiar asa se scrie in articol – n.m.!). Sau Martinez pe care multe cluburi din Anglia l-ar fi vrut in echipa. Arsenal nu prea poate concura cu acesti jucatori.
Daca ma intrebi pe mine, doar 4 echipe ar putea castiga Ch.League: Barca, Real, Bayern si Dortmund. Acestea sunt cele mai puternice 4 echipe din Europa. De departe. Cine stie? Daca vom vedea pe Wembley in mai 2013 un duel Bayern – Dortmund?

sursa: TZ – traducere directa (preluare articol din DAILY MIRROR)

Exit mobile version