29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Freiburg – Bayern 0:2

Bayern este turbo –  campioana de toamna (cum zice BILD)! Are 10 puncte in fata lui Leverkusen, locul 2, iar in urmatoarele 3 etape nu mai poate fi ajunsa.

Dupa 14 etape, Bayern este echipa cu cel mai mare punctaj si cel mai bun golaveraj din istoria de 50 de ani a Bundesligii!
Momentele decisive ale meciului au fost:

– min. 12, cand un jucator gazda face un hent clar in careu iar Muller transforma cu emotii penalty-ul,

– min. 18, cand Shaqiri este faultat de un fundas advers, in calitate de ultim aparator si acesta ia “rosu”,

– min.79, cand Tymo (gazdele fac gresit pasul la ofasid) inscrie pe langa portar si pecetluieste scorul final.
Echipa a jucat pe alocuri economicos dar a avut si momente de explozie cu ratari uriase. Cea a lui Ribery din minutul 93 a fost incredibila! Dupa ce a driblat un fundas si portarul oaspete n-a tras la poarta, desi aceasta era goala, probabil vroia sa-i mai dribleze o data! Bayern a apasat pe acceleratie atat cat a trebuit ca sa ia cele 3 puncte. Gazdele care veneau dupa 5 meciuri fara infrangere erau intr-o forma foarte buna si, desi au jucat vreo 75 de min. in 10 oameni, au fost foarte artagoase si au avut un joc ingrozitior la ofasid, vreo doua semnalari ale arbitrilor fiind eronate, ai nostri putand scapa singuri cu portarul advers. Sa mai mentionez ca Martinez a facut un hent aiurea in careu  (mingea i-a ricosat din genunchi in mana) iar arbitrul ar fi putut da penalty pentru Freiburg, insa a considerat ca nu a fost intentionat si nu si-a creat un avantaj. Aceasta faza a fost contestata indelung de cei de la Freiburg, vreo 4 jucatori l-au inconjurat pe arbitru cateva momente bune!

Cei mai buni jucatori ai nostri au fost: Dante (imperial in recuperari si in dueluri), Ribery (a hartuit apararea adversa dar a avut si momente cand a cam disparut din joc), Neuer (a avut vreo 3 parade si a dat incredere echipei) si Muller (si el a avut momente foarte bune, in viteza dar atransformat si penalty-ul).

Senzatia generala a fost ca echipa este in asteptarea marelui meci de sambata si din aceasta cauza nu au fortat…

Caseta tehnica:
Ocazii:9-11
Mingi salvate de portari:4-3
Posesie:42%-58%
Dueluri castigate:48%-52%
Cornere:1-6
Ofasiduri:2-12
Faulturi:17-8
Cele mai multe ocazii:Ribery – 4
Cele mai multe dueluri castigate:Dante 86%
Cele mai multe faulturi facute:Gomez, Shaqiri si Tymo – 3.
Notele celor de la BILD sunt urmatoarele:
Neuer 2, Alaba 4, Badstuber 3, Dante 2, Lahm 3, Kroos 3, Martinez 5, Ribery 2, Shaqiri 5, Muller 2, Gomez 5. Au mai jucat Pizarro 3, Tymoschtschuk 2 si Rafinha – fara nota.

Lasă un răspuns

9 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
9
0
Posteaza un comentariux