29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Javi Martinez: “Eu pot juca mai bine”

Intr-un interviu dat revistei KICKER inainte de meciul Bayern – Hannover, cel mai scump fotbalist cumparat vreodata de o echipa din Germania a dat niste declaratii interesante.
“Eu pot juca mai bine de cum am facut-o pana acum”, a declarat Javi Martinez inainte de meciul dintre Bavaria si Niedershasen (Saxonia Inferioara, land ce are capitala la Hannover). Si, dupa cate s-a vazut, si-a tinut promisiunea.
Împotriva celor din Hannover, jucatorul de 24 de ani a aratat cel mai bun joc al sau in tricoul lui Bayern si a aratat ca este pe cale sa se obisnuiasca cu sistemul de joc al echipei.
“Aici, in Bavaria, 6-le necesita un joc propriu care face mai multe lucruri” a spus mijlocasul, adaugand:”Anul trecut, la Bilbao, am jucat mult mai defensiv si aveam mai putine sarcini. Este un pic diferit ce joc la echipa nationala fata de ce joc la echipa de club. Insa incep sa ma acomodez din ce in ce mai bine aici.”
In acest timp Javi Martinez studiaza intensiv limba germana si are tot sprijinul clubului pentru a se integra cat mai usor. Intre timp, spaniolul a absolvit 11 aparitii in Bundesliga, desi numai doua au fost integrale. Insa acest lucru il multumeste pe Javi: “Planul este de a merge pas cu pas, iar obiectivul meu este ca jocul sa mearga.”
“Faptul ca antrenorul vorbeste spaniola, este foarte important pentru mine, deoarece poate explica multe dintre detalii pe care eu trebuie sa le inteleg” a zis Javi. Apoi “Bayern este cel mai mare club din Germania si se numara printre primele 3 la nivel mondial” a concluzionat.
Vorbind despre nationala, el vede ca “Seleccion espanola” este pe cale sa cucereasca un nou titlu. Iar la intrebarea ce sanse da nationalei Germaniei la urmatorul C.M. el zice: “sper ca timpul le va rezolva pe toate” terminand interviul cu o declaratie laudativa la tara care l-a adoptat “Germania si oamenii de aici imi plac foarte mult.”

sursa: KICKER – traducere directa

Lasă un răspuns

3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux