Site icon FC Bayern Romania

BAYERN MUNCHEN – HANNOVER 5-0

Bayern a reusit un nou meci perfect in Bundesliga! A batut-o cu 5-0 pe Hannover, o echipa cu pretentii la cupele europene.

Meciul a avut de toate. Javi Martinez a reusit primul sau gol la Bayern – si ce gol! Sut pe spate, atentie! dupa un corner! Bayern a reusit sa profite de un corner dupa ce a irosit 140 de astfel de lovituri de la startul sezonului. Kroos a marcat si el un gol frumos, din cadere. Ribery a stabilit scorul pauzei: 3-0. In repriza a doua, Dante a reusit si el primul sau gol de cand s-a transferat la Bayern. Gomez a fost aruncat si el in lupta in minutul 66, iar peste doar un minut a reusit sa marcheze.

Bayern are 11 victorii, un egal si o infrangere in primele 13 etape si e lider detasat in Bundesliga. Dortmund a urcat pe 2, dupa victoria cu 2-1 de la Mainz.  Schalke si Eintracht Frankfurt s-au incurcat reciproc: au facut egal, 1-1, la Gelsenkirchen.

Bayern are 38 de goluri marcate in acest sezon (o medie de aproape 3 goluri pe meci), si a primit doar 5 goluri in 13 etape.

Exit mobile version