19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

K.H.Rummenigge: “depindem de Ribery”

In prezent este cel mai important jucator de la Bayern. Desi nu are decat 1.70 m Frank Ribery este regele driblingurilor si succesele lui Bayern depind de el in mare masura.

Are in prezent 3 goluri si 6 pase decisive din 7 meciuri in Bundesliga. El este cheia jocului lui Bayern. Valoare sa pe piata este, conform TRANSFERMARKT de 42 mil. euro, cel mai valoros jucator al lui Bayern, alaturi de Gomez cu aceeasi suma.

De ce este Ribery atat de puternic?

1.pentru ca el este in masura sa participe in toate competitiile posibile in fiecare an, fara sa aiba probleme cu pregatirea fizica.
2.pentru ca este foarte puternic din punct de vedere mental. Si-a gasit in  sfarsit casa in familia bavareza, dupa ce in tinerete a schimbat mai multe echipe.
3.pentru ca este un conducator atat pe teren cat si la cabine.
4.pentru ca este cel mai bun jucator din Bundesliga in ceea ce priveste notele specialistilor de la BILD. Are o medie incredibila de 1,57 si a fost ales de 5 ori (din 7 meciuri!) in echipa etapei.
5.pentru ca este foarte iubit in Franta, dupa ani grei de probleme.
6.pentru ca sotia sa Wahiba si cei 3 copii ai sai ii dau putere si sprijin.
7.pentru ca intelege ce trebuie sa faca la locul de munca inclusiv “munca de jos” (faza defensiva).

Ribery nu a jucat in meciul cu Nurnberg din cauza unei accidentari la coaste pe care a suferit-o in meciul Italia – Franta.
K.H.Rummenigge:“Ribery a fost in ultimele luni cel mai bun de la noi. Cu driblingurile, viteza si contrele sale paote crea mari probleme adversarilor. Jocul echipe depinde de jocul lui Ribery. Fiecare echipa are un jucator cheie de care echipa respectiva e dependent: Barca de Messi, Real de Ronaldo, Manchester Utd. de Rooney, noi de Ribery.”
Ribery:“cand te lauda seful nu poti fi decat fericit. Vreau sa ajut cat mai mult echipa. Inca resimt dureri la coaste dar trebuie neaparat sa joc cu Valencia!”
Lothar Matthaus:“in dueluri unu-la-unu este printre cei mai buni din lume. El face diferenta aproape la fiecare meci.”
Jupp Heynckes:“Pana acum Frank a jucat extraodinar.”
Javi Martinez:“Frank este un jucator de clasa mondiala. Este un jucator decisiv foarte ambitios.”
Franz Beckenbauer:“El joaca fiecare meci la maxim. Are 3 plamani!”

(sursa: BILD – traducere directa din doua articole)

Lasă un răspuns

68 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
68
0
Posteaza un comentariux