Blogul lui Oliver Kahn: Bayern poate deveni campioana cu 10 puncte avans!

Bayern a castigat intr-un mod suveran meciul cu Hamburg.

Paul Breitner vorbeste despre “Bayern – Barca” iar Heynckes, cazut si el in extaz, de “crema de cultura”. Bavarezii s-au distantat in campionat fata de urmaritoarele sale: 7 puncte fata de Schalke 04, 8 fata de Frankfurt, 9 fata de Leverkusen si 11 fata de Dortmund. Si anul trecut Bayern a avut 8 puncte fata de Dortmund si, datorita scaderii masive a performantelor si standardelor de forma din noiembrie, a piedut in final. Asta si datorita seriei impresionante de victorii ale Borussiei Dortmund.
Insa cred ca s-a invatat din experienta de anul trecut si trebuie sa fim mai precauti in profetii pentru ca bavarezii s-au vazut deja campioni dupa 6-7 etape. Totusi, echipa joaca altfel fata de anul trecut si nu cred ca mai e posibil ca Bayern sa piarda campionatul.
(traducere si adaptare – BILD)

Distribuie pe:

One thought on “Blogul lui Oliver Kahn: Bayern poate deveni campioana cu 10 puncte avans!”

  1. Insa la Bayern deocamdata nimeni nu vorbeste de castigarea campionatului. Normal, e prea devreme. Intrebati de un reporter BILD daca se gandesc la castigarea campionatului iata ce s-a raspuns:
    Robben:”Cel mai important joc e urmatorul.”
    Sammer:”In momentul de fata stam foarte bine fizic si mental. Trebuie sa dovedim si in continuare acest lucru. De castigarea campionatului nu vorbesc.”
    Uli Hoeness:”Nu ma intrebati de campionat. Altcineva trebuie sa raspunda la aceasta intrebare.”
    Thomas Muller, cu ironie:”Clar trebuie sa revenim in joc. Ne dorim sa terminam pe locul 2!”

Leave a Reply