Site icon FC Bayern Romania

Lille – Bayern 0:1

In al 3-lea meci din grupele Ch.League, Bayern s-a impus cu greu in fata francezilor de la Lille.

 

A fost o victorie muncita dar foarte importanta. Cu aceste 3 puncte Bayern le egaleaza pe BATE si Valencia care au si ele 6 puncte, dupa meciul de aseara BATE – Valencia 0:3.
Gazdele au jucat destul de dur, acest meci fiind vital pentru ei. Astfel, intrarile lor urate si-au pus amprenta asupra lui Ribery (de 6 ori faultat in 45 min.!) si acesta n-a mai continuat dupa pauza. Golul a venit dupa o excelenta cursa a lui Lahm care a fost faultat in careu iar Th. Muller a transformat penalty-ul (in premiera!) in stil de mare jucator: cu fenta, plasat si pe jos! Bayern nu a facut un meci grozav dar, avand in vedere stilul de joc al adversarului, nu se putea altfel. Erau mai importante cele 3 puncte. Apararea a  fost exacta iar mijlocul a luptat foarte mult. Atacul, in frunte cu Mandzukic (a faultat de 4 ori si nu a sutat deloc la poarta!), nu prea s-a vazut. Jucatorul meciului, conform UEFA, a fost Kroos. Arbitrul, desi este englez, a aratat bavarezilor destul de usor cartonasele galbene, cartonase care se vor contabiliza si, in fazele superioare ale Ligii, se va vedea cat de importante sunt…

Caseta tehnica, conform UEFA:
Suturi spre poarta (pe poarta): 8-7 (2-2)
Posesie: 40%-60%
Cornere:2-7
Cartonase galbene:3-5
Faulturi:21-16

Notele conform BILD sunt: Neuer 3, Lahm 2, Boateng 3, Dante 3, Badstuber 3, Martinez 4, Schweini 3, Ribery 4, Kroos 4, Muller 2, Mandzukic 5. A mai primit nota Shaqiri 4, in ultimele minute intrand si Alaba si Gustavo.

Exit mobile version