Germania merge şnur la Euro. Patru partide au disputat nemţii pînă acum şi nimeni nu a scăpat nebătut: 1-0 cu Portugalia, 2-1 cu Olanda şi tot 2-1 cu Danemarca, în faza grupelor, plus 4-2 contra Greciei în ”sferturi”.

Seria ajută ”panzerele” să pună o bornă neatinsă: 15 victorii la rînd în meciurile oficiale. Ultimul eşec datează de la Mondialul din 2010, 0-1 în semifinale cu Spania. Tot de la competiţia sud-africană au început succesele pe linie printr-un 3-2 cu Uruguay în finala mică. 10 triumfuri au venit apoi numai în preliminariile CE 2012.

Pînă acum, alte trei echipe naţionale se opriseră la cifra 14. Acestea sînt Olanda, Franţa şi Spania.

0 0 vote
Article Rating
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
fcdm3
Moderator
24 June 2012 11:38

@bm4ever: probabil ai chef sa intri in polemica cu cineva si nu ai cu cine. Daca ai fi citit presa germana sau spaniola ai fi vazut ca atat Guardiola cat si Martinez sunt “vanati” de cele mai importante echipe din Europa si nu numai. Daca tie nu-ti plac cei 2, e treaba ta. Martinez e un super jucator si va fi o achititie excelenta pentru Bayern. Nu prea sunt de acord (ca si majoritatea fanilor germani ai lui Bayern) cu suma de 40 mil. euro dar si cu salariul urias care i se ofera “din prima”. Dar important este sa vina jucatori de valoare, chiar daca sunt scumpi. Eu mi-l doresc si pe Dzeko dar sa vedem daca se mai poate face transferul.
Si, nu te supara, eu nu intreb pe forum: “Haide’ti oameni buni, niste stiri, ceva???”. Eu prefer sa intru direct pe site-urile germane sau spaniole si sa citesc acolo stirile. Si dupa aceea sa le postez pe forum dar numai daca e o stire importanta, nu alte comentarii legate de o stire mai veche.
Numai bine!

Catalin
23 June 2012 23:03

Ribery sa zbatut de unul singur cu Spania, Pacat de Franta,am sperat sa treaca mai departe, nu mai suport Spaniolii astea,doar posesie,citeva suturi pe poarta,joc plictisitor !

bm4ever
bm4ever
23 June 2012 21:33

Haide’ti oameni buni, niste stiri, ceva???

bm4ever
bm4ever
23 June 2012 15:49

Ai dreptate gery!
Mia San Mia

gery76
23 June 2012 15:40

-Sa dea Domnu sa nu ne oprim nici dupa cifra 17,ceea ce ar insemna castigarea campionatului european.
-Deutschland Uber Alles!

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x