18 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Inter, ofertă surpriză pentru Thomas Muller!

Atacantul echipei Bayern Munchen Thomas Muller, convocat în naţionala Germaniei pentru Campionatul European din Ucraina şi Polonia, a declarat, miercuri, într-un interviu acordat magazinului Bild, că a primit o ofertă de transfer din partea clubului Internazionale Milano, informează AFP.

“Nu pot să nu recunosc că mă gândesc la oferta celor de la Inter Milano. În principiu, toată lumea ştie că sunt onorat să joc la Bayern, iar acesta este clubul meu de suflet. Ideea de schimbare nu are un caracter urgent. Acum ma concentrez la meciurile de la Euro-2012“, a spus Muller, care mai are contract cu Bayern Munchen până în 2015.

Thomas Muller, în vârstă de 22 de ani, este un produs al clubului Bayern Munchen.

sursa: prosport.ro

14 thoughts on “Inter, ofertă surpriză pentru Thomas Muller!

  1. Presa engleza “vede” un schimb: Dzeko = Muller + 6 mil. euro. Nerlinger a afirmat ca il face sa rada acest asa zis schimb. Asadar, nici vorba de un astfel de schimb! Desi se pare ca lui Muller i-ar surade ideea sa paraseasca echipa, sefii lui Bayern nu-l vor lasa…Pe de alta parte se pare ca Bayern nu vrea sa dea mai mult de 25 mil. euro pe Dzeko iar seicii nici nu vor sa auda. Vor cel putin 30. Asa ca stam iar in “joc de glezne”…

  2. Imi cer scuze daca am suparart pe cineva cu poza de la avatar insa nu mi-am dat seama ca era poza cu Liverpool, era setat de la gravatar.

  3. Si daca pleaca ce?Lasa sa plece ca la bayern nu are ce castiga.Si cand va aud,ca ademonstrat anu asta ca e mare echipa ca ia scos pe real ca nu stiu ce,e fix p..asta,trofeu conteaza la sfarsit cand tragi linie si vezi unde esti,bayern nu a fost in stare sa ia un trofeu in 2 ani vai mama lor mare echipa,suntem varza nu trebuie sa ne laudam cu astia.

  4. @Danutlfc ..am sa te rog frumos sa iti schimbi poza de la avatar cu Liverpool.Daca tii cu FCB din Germania si cu FC LIVERPOOL din Anglia…trebui sa fii decent..iar daca faci parte din ambele fan cluburi…adapteaza-te la fan clubul de fata…respectiv FC BAYERN MUNCHEN EV – ROMANIA.

    Multumesc pentru intelegere..sper sa nu o iei ca pe o critica ci ca pe o sugestie.

    MIA SAN MIA.

  5. Nu nici gind sal ia Inter pe Muller sasi puie pofta in cui Inter de ce sa faci un pas inapoi in cariera sa ajungi la o echipa de nivelul lui Inter de fapt si voi stiti ca Serie A este VARZA echipe si infrastructura 0

  6. Stati linistiti, baieti. Inter incearca marea cu degetul. Toata lumea stie cat de greu sunt lasati sa plece jucatorii lui Bayern la alte echipe… chiar si aia care nu prea au valoare! Problema e alta: cand transferam si noi un jucator de valoare? Transferul lui Martinez a picat din cauza sumei enorme de 40 mil. dar alti jucatori valorosi nu mai exista? Deocamdata se bate pasul pe loc la acest capitol iar timpul trece…

  7. Daca INTER vizeaza atat de sus pt MULLER,poate ii bate gandul la un schimb de jucatori MULLER – Wesley Sneijder…si nu cred ca nu am zice nu :P.

    MIA SAN MIA.

  8. Meciuri FC BAYERN inainte de inceperea noului sezon :

    8 August 2012 ora: 19:30 Sonnenhof Großaspach vs. Bayern München AMICAL

    12 August 2012 ora : 21:45!! Bayern München vs. Borussia Dortmund SUPER CUPA
    Stadion : ALLIANZ ARENA

    SURSA: soccerway.com

    Modificari de program pot aparea de la zi la zi,de la ora la ora.In caz ca vor aparea noi amicaluri voi incerca sa fiu prompt.

    Oricum Muller nu pleaca la o echipa slab cotata precum INTER,ar fi un pas in urma sau chiar mai multi in cariera sa,si ce hotii se fac acolo nu cred ca ar prefera sa munceasca un sezon si la sfarsit sa i se i-a un trofeu prin comisii :D.

    MIA SAN MIA.
    FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE — 1900.

  9. -Una din perioadele faste ale lui Inter ,a fost cea dintre anii 1988-1992,exact perioada in care acolo a evoluat capitanul nationalei Germaniei,LEGENDA Lothar Matthaus,perioada in care Inter a luat titlul dupa aproape un deceniu si a castigat si Cupa U.E,F.A in ;’91 cu aportul tripletei de aur a fotbalului german -Matthaus-Brehme-Klinsmann,titlu castigat impotriva celui mai bun Milan din istoria lor cu Gullit ,Rijkaard si van Basten si impotriva lui Napoli,echipa genialului Maradona,dar si a lui Careca,Alemao sau Ferrara.
    -Cred ca aceasta oferta ,vine si dintr-o superstitie,Thomas Muller fiind un simbol al lui Bayern asa cum si Lothar devenise in acea perioada!

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version