Mijlocaşul german Bastian Schweinsteiger a luat parte luni la primul antrenament al echipei naţionale pe pământ polonez, iar “Nationalmannschaft” este în efectiv complet înainte de debutul la Euro, sâmbătă la Lvov, cu Portugalia.

Timp de o oră, “Schweini”, care nu a mai disputat din toamna trecută niciun un meci alături de echipa naţională, s-a antrenat în prezenţa a câteva mii de spectatori, polonezi şi suporteri germani. Aceasta a fost, de fapt, prima şedinţă de pregătire în efectiv complet pentru “Mannschaft” de la debutul pregătirilor pentru turneul final din Polonia şi Ucraina.

Luni dimineaţă, site-ul cotidianului Bild publicase fotografii cu vice-căpitanul german aflat pe o plajă din staţiunea italiană Capri, alături de prietena sa, cu un bandaj la pulpa piciorului, în cursul unei “permisii” de sfârşit de săptămână acordată de selecţionerul Joachim Loew.

Germania şi-a stabilit cartierul general la periferia oraşului Gdansk, într-un hotel de cinci stele. După meciul de sâmbătă cu echipa lui Cristiano Ronaldo, Germania va juca cu Olanda, pe 13 iunie, şi cu Danemarca, pe 17.

sursa: romaniansoccer.ro

0 0 vote
Article Rating
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Schweinsteiger_31
Schweinsteiger_31
5 June 2012 17:45

Sper sa revina cu gol la meciul de sambata cu Portugalia!!!
Ar fi super in meciul acesta sa fie marcatori numai de la FCB …cred ca ar creste mai mult increderea in propriile puteri la jucatori FCB.Si sa mai ofticam odata pe Ronaldo si pe Raul Meireles pt meciul din finala UCL.

MIA SAN MIA.
DEUTSCHLAND 2012 – CHAMPIONS.

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x