29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Robben din nou în graţiile fanilor! “Uneori toţi te disconsideră, apoi poţi deveni erou”

Arjen Robben rasuflă usurat. După un final de sezon de coşmar la Bayern, atacantul se bucură din nou de suportul fanilor.

Aspru contestat la echipa de club după conflictul avut cu Ribery şi penalty-ul ratat în finala Ligii Campionilor, Robben îşi găseşte liniştea în sanul echipei naţionale. Rezervă la amicalul contra Bulgariei, atacantul lui Bayern şi-a făcut apariţia pe teren abia în minutul 76 cand l-a înlocuit pe Klaas-Jan Huntelar, moment în care publicul a izbucnit ovaţionandu-l la scenă deschisă.

Robben a intrat pe teren la scorul de 1-1, dar nu a putut face nimic pentru a-şi aduce echipa în avantaj. Din contră, oaspeţii au reuşit golul victoriei în minutul 92 prin Micanski.

Pentru Robben acest moment a fost unul revitalizant, venit exact la momentul potrivit. Cu un moral mai mult decat bun, atacantul ovaţionat de un stadion întreg a tinut să le mulţumească olandezilor şi să le promită că va da totul pentru echipa naţională la turneul final al Campionatului European.
“Vreau să le mulţumesc suporterilor olandezi pentru suportul oferit. Este fantastic să fi sprijinit în acest mod. Nu am avut niciodată o săptămană ca aceasta, a fost foarte greu, dar asta este viaţa unui sportiv. Uneori toată lumea te disconsideră, iar apoi poţi deveni erou. Săptămana trecută am fost la pămant, dar pe 9 iunie voi fi la meciul de deschidere al Olandei, vă asigur!” a declarat Robben.

sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux