Ribery: “Există CM, Euro, dar finala cu Chelsea e cel mai important meci al carierei”

Finala Ligii Campionilor de sâmbătă, cu formaţia Chelsea, este “cel mai important meci al carierei” pentru internaţionalul francez al formaţiei Bayern Munchen, Franck Ribery, informează AFP.

Evident există Cupa Mondială, Campionatul European, dar acesta este cel mai important meci al carierei mele“, a declarat Ribery, care nu a putut evolua în finala Ligii Campionilor pierdută de Bayern cu Inter Milano în 2010, el fiind suspendat.

Suntem mai buni ca în 2010. Mult mai destinţi, avem puţină presiune. Şi ne place mult mai mult să jucăm“, a declarat Ribery, atribuind această schimbare venirii lui Jupp Heynckes în locul olandezului Louis van Gaal.

Ribery susţine că Heynckes “a instaurat o atmosferă bună, iar jucătorii au mare încredere în el”.

Finala Ligii Campionilor, Bayern Munchen – Chelsea, are loc sâmbătă, de la ora 21.45, pe Fußball Arena Munchen din Munchen.

sursa: Mediafax

Distribuie pe:

One thought on “Ribery: “Există CM, Euro, dar finala cu Chelsea e cel mai important meci al carierei””

  1. forta ribery eu am incredere in tine si stiu ca vei da totul pe teren pentru a cistiga eu va tin pumnii si ma rog la dumnezeu ca pe data de 19 mai sa ma faceti cel mai fericit fan din lume .. treaiasca BAYERN MUNICH cu voi pina la moarte…

Leave a Reply Cancel reply