19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avranconică Werder Bremen – Bayern Munchen

Weserstadion este gazda întânliri dintre Werder Bremen şi Bayern Munchen, partida ce face parte din etapa 32-a din Bundesliga .

Bayern Munchen se află pe locul secund în clasament cu 64 de puncte, mai are şanse pur matematice să câştige titlul : trebuie să obţină trei victori (lucru posibil) , dar liderul Dortmund trebuie să piardă toate cele trei jocuri rămase (greu de crezut).

Werder Bremen ocupă poziţia a opta în clasament cu 42 de puncte aflându-se la trei lungimii de ultima poziţie ce duce în Europa League, are un final de sezon dificil urmând să joace acasă cu Bayern şi Schalke 04 şi în deplasare cu Wolfsburg. Werder Bremen nu  a câştigat vreo partidă de şase runde, obţinând trei egaluri în această perioadă .

Atenţia bavarezilor este îndreptată spre Liga Campionilor, unde săptămâna viitoare joacă returul cu Real Madrid în Spania ( în tur a câştigat cu 2-1 ), După 5 victorii consecutive a obţinut un singur punct în ultimele două jocuri , nereuşind să marcheze. A pierdut trei din precedentele şase deplasări din campionat.

Bayern Munchen a căştigat ultimele trei întânliri directe, primind cate un gol de fiecare dată şi cinci din precedentele şase în toate competiţiile, Bavarezii s-au impus în precedentele două vizite pe acest teren 3-1 şi 3-2 , de altfel Bayern a marcat cel puţin trei goluri în cinci din precedendele şase jocuri de pe Weserstadion .

Echipe Probabile :

Werden Bremen :

Wiese – Prodl, Affolter, Naldo, Schmitz – Trybull, Ignjovski, Hunt – Junuzovic – Pizarro, Rosenberg

Bayern Munchen :

Neuer – Rafinha, Tymoshchuk, Boateng, Contento – Gustavo, Pranjic – Usami, Muller, Olic – Petersen

Lasă un răspuns

14 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
14
0
Posteaza un comentariux