18 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern 2-1 Real Madrid

Bayern a invins cu 2-1 pe Real Madrid in mansa tur a semifinalelor Ligii Campionilor.

Bayern Munchen a reușit să obțină o victorie la limită, scor 2-1, pe teren propriu, în fața formației Real Madrid, în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor. Madrilenii și-au prelungit astfel lunga serie de insuccese înregistrată pe terenul grupării germane (a obținut doar o remiză în cele nouă partide jucate la Munchen).

Frank Ribery, cel care în urmă cu doi ani a lipsit în finala pe care Bayern a jucat-o contra Interului antrenat atunci de Jose Mourinho, a deschis scorul în minutul 17, după un început de meci în care francezul împreună cu Robben hărțuiseră de câteva ori defensiva madrilenă.

În minutul 53, Karim Benzema a reluat neinspirat spre poartă, dar mingea a ajuns undeva în partea stângă a careului la Ronaldo iar acesta a centrat pentru Ozil și germanul de origine turcă a restabilit egalitatea.

Superatacantul lui Bayern, Mario Gomez, după trei ocazii ratate, dintre care una imensă, a reușit în minutul 90 să ridice în picioare publicul de pe Allianz Arena și să aducă victoria echipei sale.

Echipa care se va califica în finală se va decide pe 25 aprilie, când este programat returul pe Santiago Bernabeu.

Sursa: romaniansoccer.ro

Lasă un răspuns

32 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
32
0
Posteaza un comentariux