Site icon FC Bayern Romania

Bayern – Marseille 2-0

Bayern Munchen s-a temut degeaba de vreo răbufnire de orgoliu a celor de la Olympique Marseille, în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Ca şi în tur, francezii au fost pradă uşoară pe Allianz Arena.

Bayern Munchen s-a calificat la pas în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 formaţia franceză Olympique Marseille, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei. De altfel, nemţii nu ar fi trebuit să aibă foarte multe emoţii, având în vedere că şi în Franţa câştigaseră cu acelaşi scor.

 

La Munchen, pe Allianz Arena, marseiliezii nu au reuşit nimic, într-o partidă în care croatul de 32 de ani al celor de la Munchen, Ivica Olici, a reuşit o dublă. Mai întâi, Olici a punctat în minutul 13, din şase metri dintr-o pasă a francezului Frank Ribery. Croatul a recidivat după 25 de minute, cu o nouă reluare din careul mic advers. În repriza a doua tabela a rămas neschimbată, astfel încât Bayern se califică în semfinalele Ligii, cu scorul general de 4-0. Urmează cel mai probabil întâlnirea cu Real Madrid.

sursa: realitatea.net

Exit mobile version