29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern Munchen nu mai e o provocare pentru el: Robben vrea să îşi mute “banda de goluri” în Italia! Preţul: un salariu de peste 7 milioane €

Cele trei goluri cu Hertha, “dubla” din meciul cu Hoffenheim, dar şi cele două reuşite din meciul de Champions League cu FC Basel nu doar că îi fac pe şefii lui Bayern să dea din colţ în colţ în încercarea de a-i prelungi contractul lui Arjen Robben, ci au atras inevitabil şi interesul marilor formaţii de pe continent.

Jucătorul, al cărui actual angajament este scandent în iunie 2013, şi-a exprimat în urmă cu aproximativ două săptămâni dorinţa de a pleca din Germania după o perioadă în care evoluţiile sale nu erau la cel mai înalt nivel, iar una dintre destinaţiile care îi făceau cu ochiul era campionatul Italiei, acolo unde era dorit de Juventus.

Între timp, lucrurile s-au îndreptat pentru olandez la Bayern, dar presa din “Cizmă” susţine în continuare că intenţia lui Robben de a semna cu “Bătrâna Doamnă” din vară nu s-a schimbat: “Robben vrea doar la Juventus”. Totul depinde acum doar de salariul pe care i-l vor oferi italienii, care va trebui să fie mai bun decât cel pe care Bayern i-l va propune în vară, de aproximativ 7 milioane de euro stagional!

Manchester City, Chelsea şi PSG sunt alte formaţii care se vor lupta în această vară pentru semnătura lui Arjen Robben.

sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

18 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
18
0
Posteaza un comentariux