4 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Nerlinger: “Nu mai putem vorbi despre titlu”

Directorul sportiv al lui Bayern München este conștient că diferența dintre echipa sa și liderul Dortmund este prea mare cu zece etape înainte de final

Bavarezii au pierdut derbiul de sâmbătă disputat pe Bay Arena împotriva lui Bayer Leverkusen cu 0-2 și acest rezultat, coroborat cu victoria Borussiei Dortmund în fața lui Mainz (2-1), a adus-o pe Bayern München la șapte puncte de lider. Opt lungimi au avut avantaj Schweinsteiger și compania în fața borussienilor la jumătatea turului, dar trupa lui Klopp a reușit o revenire de senzație, fiind neînvinsă în ultimele 18 partide înBundesliga și având o serie de opt victorii consecutive.

Aceste lucruri au fost observate și de directorul sportiv al lui Bayern, care și-a luat gândul de la triumful în competiția internă: “Începând de astăzi, nu ne mai putem permite să vorbim despre titlu. Dacă ne uităm la clasament, i-am oferit lui Dortmund un ajutor perfect. Titlul este un lucru cu care nu mai avem de-a face”, a admis Christian Nerlinger, după înfrângerea din fața “Aspirinelor”.

Rezultatul de ieri a pus și mai multă presiune pe Jupp Heynckes, care nu va mai fi sigur de poziția sa, în cazul în care nu va întoarce rezultatul din turul optimilor Ligii Campionilor. Atunci, Bayern a pierdut la Basel cu 0-1. “Când ești antrenorul unui asemenea club, trebuie să arăți că ești capabil să te descurci în asemenea situații. Cu experiența acumulată, pot face asta”, a admis tehnicianul în vârstă de 66 de ani.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux