19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Heynckes așteaptă o reacție

Antrenorul lui Bayern crede că rezultatul de la Basel i-a trezit la viață pe elevii săi înaintea meciului cu Schalke

Bayern München se află la patru puncte în spatele Borussiei Dortmund în clasamentul Bundesligii și nu își mai permite niciun pas greșit, dacă dorește să pună mâna pe titlul cu numărul 23 din istoria clubului. Duminică va ajunge pe Allianz Arena Schalke 04, echipa proaspăt calificată în optimile din Europa League și ocupanta poziției a patra din Germania. Bavarezii nu au mai arătat fotbalul spectaculos și eficient din prima parte a sezonului și și-au pus în pericol traseul spre finala Ligii Campionilor, una care se va desfășura la München, după înfrângerea cu 0-1 de la Basel.

După acest eșec neașteptat, Jupp Heynckes are pretenții ca elevii săi să dea dovadă de mentalitatea potrivită în meciul pe care îl vor disputa contra “minerilor”: “Meciul de la Basel a fost unul care cred că ne-a trezit la realitate. Trebuie să mergem împreună într-o altă direcție. Trebuie să redevenim un grup unit cât mai repede posibil și să punem munca de echipă pe primul loc”, a declarat tehnicianul în vârstă de 66 de ani care știe că nu își permite decât un succes în meciul cu Schalke: “Ne aflăm într-o situație dificilă. Nu ma jucăm fotbalul cursiv de dinaintea pauzei de iarnă. Acum, fiecare jucător trebuie să pună umărul la recăpătarea succesului”, a încheiat Jupp Heynckes.

sursa: tv.eurosport.ro

5 thoughts on “Heynckes așteaptă o reacție

  1. Heynckes poate sa astepte cat vrea atat timp ca conducerea lui Bayern o sa stea cu mainile in buzunare, nu cumva sa iasa pe minus Bayern la finele sezonului

  2. Afara de la Bayern cu tine …nu o sa caastigam nimic cu varza asta ca antrenor …o sa asteptam mult si bine sa mai castigam o cupa , un campionat si sa jucam o finala CL ….

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version