17 January 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Mertesacker nu este în pericol să piardă Euro 2012

Uriașul fundaș central al Germaniei a dat asigurări că, deși s-a accidentat la gleznă, nu va lipsi de la turneul final din vară, găzduit de Polonia și Ucraina

Internaționalul german Per Mertesacker (27 de ani) a insistat că participarea sa la Euro 2012 nu este pusă sub semnul întrebării. Fundașul înalt de 1,98 metri al clubului englez Arsenal a suferit o accidentare la gleznă în meciul de Premier League câștigat cu 2-1 în fața lui Sunderland, pe data de 11 februarie, și au fost inițial temeri că neamțul ar putea rata competiția continentală din vară.

Între timp, Mertesacker a fost operat săptămâna trecută și deja a început procesul de recuperare fizică. “Participarea mea la Euro 2012 nu este în pericol. Doctorul Stockle din Tubingen m-a operat marți seară, a reatașat un fragment de os al gleznei și a intervenit asupra ligamentului deltoid pe partea interioară a gleznei”, a anunțat Mertesacker pe pagina sa oficială de Facebook.

“Totul a decurs bine, iar în acest moment mă aflu în Donaustauf, Bavaria, pentru reabilitarea fizică” , a încheiat Per Mertesacker din stațiunea situată în vecinătatea izvoarelor Dunării.

Germania își va începe campania la Euro 2012 cu un meci împotriva Portugaliei, pe 9 iunie 9, apoi va întâlni Danemarca și Olanda, în celelalte două meciuri din Grupa B.

sursa: tv.eurosport.ro

0 0 vot
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x