Tehnicianul în vârstă de 52 de ani este în anturajul echipei naţionale a Germaniei încă din 2004, însă nu respinge posiblitatea de a antrena o echipă de club după încheierea colaborării cu federaţia germană

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, a recunoscut că l-ar tenta un post de antrenor la o echipă de club, însă nu una din ţara sa natală. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a antrenat până acum formaţii precum Stuttgart sau Fenerbahce, însă actualul său contract cu federaţia germană îl leagă de Mannschaft până în 2014.

Numele lui Low a fost vehiculat pe lista posibililor înlocuitori ai lui Jose Mourinho la Real Madrid şi, cu toate că recent a declarat că în viitorul apropiat nu îl interesează postul ocupat acum de ilustrul antrenor portughez, ar putea accepta o astfel de funcţie în viitorul nedeterminat.

Nu neg că aș lucra ca antrenor de echipă de club ar putea fi amuzant. Dacă mă întrebaţi astăzi, aş prefera să lucrez în străinătate”, a declarat Low pentru o publicaţie din Germania.

În timpul mandatului lui Joachim Low la cârma Germaniei, echipa naţională a jucat finala Campionatului European din 2008 şi o semifinală la Cupa Mondială 2010.

sursa: tv.eurosport.ro

0 0 vote
Article Rating
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
gery76
21 February 2012 2:23

@flo: -Din pacate pentru noi suporterii,orice federatie de fotbal ,mai ales federatia unei natiuni aflate in toate topurile mai mult sau mai putin obiective in primele 3 natiuni ale lumii,o eventuala prezenta soldata cu un rezultat rusinos ,asta insemnand necalificarea in fazele superioare ale competitiei nu se poate solda decat cu demiterea antrenorului,in cel mai bun caz daca acest lucru s-ar intampla din cauza unor cauze independente de viziunea selectionerului[ accidentari pe banda rulanta,arbitraje profund ostile,ghinion total],atunci mai ales daca beneficiaza de sprijinul majoritar al jucatorilor ,se poate pastra selectionerul cu obiectivul clar ca urmatorul turneu final sa aiba finalitatea castigarea trofeului. -Eu personal sunt un mare sustinator al selectioneruluyi Low,cel care a atras numerosi sustinatori pentru Germania in intreaga lume ,mai ales prin jocul extrem de curat si spectaculos ,in oarecare contradictie cu spiritul saxon bazat 90%pe factorul fizic pe care-l afisa de obicei Germania,cu exceptia perioadei ’72 si ’90 in care R.F.Germania avea,paradoxal ,una din cele mai tehnice si dinamice echipe din lume cu jucatori senzationali ca Beckenbauer,Netzer,Breitner,Ulli Hoennes,Owerath sau Gerd Muller in anii ’72-74 sau Matthaus,Littbarski,Haessler,Voller sau… Citeste mai mult

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x