19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Lui Heynckes îi este frică de Freiburg

Tehnicianul în vârstă de 66 de ani a avut numai cuvinte de laudă la adresa adversarului de sâmbătă

Bayern München a avut parte de un stat ratat de retur în Bundesliga, obținând numai patru puncte din primele trei partide, care au inclus și o înfrângere usturătoare (1-3) în fața Borussiei Mönchengladbach. Astfel, bavarezii și-au pierdut locul de lider în detrimentul celor de la Dortmund. Lucrurile au început să se așeze totuși pentru Schweinsteiger și compania, care au obținut calificarea în semifinalele Cupei Germaniei, după un succes la Stuttgart (2-0) și o victorie în campionat pe Allianz Arena în întâlnirea cu Kaiserslautern (2-0).

În etapa a 22-a, Bayern se deplasează pe Mage Solar Stadion, acolo unde va da piept cu Freiburg, echipă pe care a învins-o în tur cu 7-0 și care a rămas fără principala gură de foc, Papiss Cisse, senegalezul plecat în Premier League, la Newcastle United. Totuși, venirea lui Christian Streich la cârma “lanternei roșii” în locul lui Marcus Sorg la finalul lui decembrie este considerată un pericol de către Jupp Heynckes: “Vinerea trecută am văzut-o pe Freiburg împotriva lui Wolfsburg (2-3) și am citit că a jucat foarte bine și a pierdut cu ghinion. Jucătorii lor aleargă mult, fac un pressing avansat și sunt rapizi. Freiburg are fotbaliști tineri și agresivi și cred că vom avea nevoie de o evoluție excelentă”, a remarcat Heynckes.

sursa: tv.eurosport.ro

8 thoughts on “Lui Heynckes îi este frică de Freiburg

  1. @radu =))
    Singurul lucru de care mi-a parut rau la Freiburg-Bayern 0-0 a fost de saracul Olic care alerga dintr-un careu in altul, ba fundas, ba atacant. Restul au fost pur si simplu penibili.Inca odata s-a vazut o imbunatatire a jocului odata cu trecerea lui Lahm pe dreapta si a lui Alaba pe stanga, dar nu a fost destul.Robben a miscat ceva mai mult ca de obicei, dar inca nu e destul.Trebuie facut ceva pentru ca la cum a jucat Bayern returul asta, nu cred ca trece de Basel, sincer fara sa exagerez. Inca nu-mi vine sa cred ca am facut 0-0 cu o echipa de Liga a 2-a. Am auzit de la comentatori ca Howedes ar fi cam 17 milioane de euro. Daca vor sa faca ceva la Bayern, Sfanta Treime ar trebui sa il cumpere impreuna cu inca vreo doua backup-uri

  2. Heynckes devine penibil deja. Sper sa se retraga la sfarsitul sezonului. Ne trebuie un antrenor tanar, care sa aduce ceva entuziasm si prospetime in lot. Desi la inceput mi s-a parut ca poate face fata la Bayern, se pare ca m-am inselat. Sper ca si conducerea si-a dat seama de asta si deja cauta antrenori. Ori Hitzfeld ori un antrenor tanar.

  3. Bayern Munich agree to sign Borussia Monchengladbach’s €4.6m Dante at end of the season – sursa Goal.com

    E un transfer destul de bun si ieftin.Cred ca rezerva poate face fata la Bayern.Sa vedem si daca se va concretiza ceva

  4. Mie mie se pare ca Heynckes deja cauta scuze in cazul unei remize sau cine stie un esec ….cum a spus si Gery76 nu ar strica sa avem niste declaratii mai curajoase nu inteleg dc sa laudam atat adversarul ….in fine nu ar face rau sa schimbe antrenorul ….

  5. Mie mi se pare ca respecta adversarul Jupp, nu se gandeste la cat de buna e Freiburg. RESPECT si nimic altceva.
    La noi in Romania se ataca la cutite inainte de meciuri antrenorii si patronii, asa sa faca si Jupp?

  6. Pentru mine aceasta declaratie ,pare una mai degraba a unui antrenor de echipa de pluton ,nicidecum demna de antrenorul celei mai titrate echipe din istoria fotbalului german si uneia din primele 5 echipe din istoria fotbalului european,asa cum este Bayern Munchen.
    -In situatia lui Bayern,dupa ce echipa a avut o diferenta fata de urmaritoare de 5 puncte si disputarea unui derby impotriva principalei contracandidate la titlu ,Dortmund,dupa care puteai mari avansul la 8 puncte,iar acum suntem in spatele Borussiei cu 2 puncte,o declaratie de preamarire a lui Freiburg,o retrogradata certa, nu poate face altceva decat a incerca sa-ti maschezi propriile frici si frustrari,in spatele unei asa zise tinere in priza a jucatorilor in fata unui adversar teoretic mult mai modest!
    -Cu scurgerea timpului incep sa cred ca antrenorii,mai ales la echipe de club au momentele lor de glorie ,dupa care incet,incet indiferent de pasiunea pe care o pun ,varsta este totusi un impediment in calea progresului si exemplele sunt destule de la Capello,Ranieri,Heynkes[ ultimii 2 ani la Leverkusen inceputi senzational si terminati in genunchi].
    -Sunt si exceptii care pot fi date ca exemplu ,gen Trapp,Aragones sau Fergusson,dar sunt izolate si foarte subiective,din punctul meu de vedere Alex Fergusson ,nu este nici pe departe un zeu,palmaresul sau intr-un sfert de secol ,cu investitii uriase si cu o stabilitate pe banca tehnica de care n-a mai beneficiat nimeni in istoria fotbalului de club,este asemanator pe plan international lui Guardiola in 3-4 de antrenorat,ca sa nu mai amintesc ca Manchester este cea mai nemeritata castigatoare de Ch.League din istoria fotbalului ,din 4 finale in mandatul ”Sir”-ului care mesteca guma precum friptura, castigand absolut nemeritat si cu Bayern -nejucand absolut nimic ca si cu Chelsea ,de asemenea cand a fost absolut meschin modul de joc,totul culminand cu cele 2 finale pierdute in fata Barcei in care orice echipa ar fi evoluat ,meciurile erau mai echilibrate si mai spectaculoase ,Barca distrandu-se cu ”strategul”Sir Fergusson,omul ce a reusit cu un buget naucitor sa fie umulit de Basel!

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version