Chivu la Bayern?

Transferul care îi poate relansa cariera lui Chivu! Fundaşul român e dorit de Bayern Munchen.

Fundaşul Cristian Chivu, care are contract cu Internazionale Milano până în vară, ar fi aproape de a ajunge la gruparea Bayern Munchen, susţine interistaweb.it, citând surse din Germania.

 “Cristian Chivu este pe final de contract la Inter şi încă nu s-a vorbit de prelungire. Voci din Germania spun că românul este aproape de Bayern Munchen. Clubul german are nevoie de un fundaş şi jucătorul de 31 de ani ar fi potrivit. Contractul românului care joacă la Inter din 2008 expiră la vară şi în această perioadă Chivu ar putea fi transferat în Germania gratis” , notează site-ul italian.

sursa: prosport.ro

Distribuie pe:

4 thoughts on “Chivu la Bayern?”

  1. Si eu sunt revoltat de politica de transferari la Bayern. Dara daca ajunge Chivu (care este un jucator terminat) la Bayern, eu nu mai tin cu echipa asta! Este inadmisibil sa ai bani si sa aduci numai “petarde”!

  2. Nici eu nu cred că e o soluție potrivită pentru Bayern. Din punctul meu de vedere, trebuia achiziționat Wollscheid încă din vara lui 2011. Era accesibil pentru o sumă rezonabilă. Acum e prea târziu, pentru că Leverkusen l-a acontat deja. Chiar dacă n-ar fi fost titular, ar fi prins destule meciuri ca primă rezervă de fundaș central pentru cuplul Boateng – Badstuber.

  3. Nici ca rezerva n-are loc la Bayern. Nu ma uit eu prea des la Serie A, dar de fiecare data cand l-am vazut a fost trompeta meciului.E un jucator foarte foarte slab pentru nivelul asta.Nu cred ca ar avea loc la mai mult de 2-3 echipe din bundesliga. Cand sunt fundasi ca Philipp Wollscheid,Papodopoulos care sunt si tineri si nu cer salariu foarte mare ca si Chivu de ce sa il iei pe Chivu? La Bayern trebuie altceva.Trebuie un fundas central minim la nivelul lui Boateng pentru a creea concurenta.Nu ne trebuie fundasi de mana a doua ca si Chivu.
    Poate sunt putin cam dur, dar creca ca pentru Chivu ar fi cel mai bine sa plece undeva in Arabia sa mai stranga in 2-3 ani niste bani si apoi sa se retraga.Nu poate sa mai faca fata la nivelul asta.

Leave a Reply