29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Ribery a criticat politica de transferuri a lui Bayern

Internaționalul francez consideră că lotului actual al lui Bayern München îi lipsește adâncimea necesară pentru ca formația lui Jupp Heynches să aibă succes atât pe plan intern, cât și în Liga Campionilor

Franck Ribery consideră că Bayern München și-a periclitat propriile șanse de a cuceri trofee în acest sezon prin faptul că gruparea de pe Allianz Arena nu a folosit fereastra de transfer din luna ianuarie pentru a-și întări lotul.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani este preocupat de adâncimea lotului și crede că bavarezii ar putea plăti pentru zgârcenia lor fie în Bundesliga, fie în Liga Campionilor – sau chiar în amândouă.

“Cred că este o mare problemă pentru noi dacă doi sau trei jucători se accidentează. Nu avem o bancă de rezerve cu adevărat valoroasă și nici nu avem o echipă a doua foarte bună” , a declarat Ribery pentru Sport1.

Este puțin probabil ca vorbele lui Franck Ribery să pice bine în cadrul clubului, mai ales că președintele consiliului de administrație al lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, a dezvăluit în aceeași zi că a fost dorința antrenorului Jupp Heynckes ca echipa de pe Allianz Arena să nu aducă niciun jucător în fereastra de transfer.

“A fost dorința antrenorului să nu se facă nicio schimbare în iarnă. Sperăm că vom rezista până la capăt cu acest lot”, a declarat conducătorul lui Bayern, citat de Bild.

Săptămâna trecută, Bayern și-a înfuriat proprii suporteri, făcându-i pe mulți dintre ei să creadă că bavarezii au achiziționat un atacant de calibru, când de fapt clubul încerca doar să facă vâlvă în jurul unei noi aplicații pe Facebook.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux