19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Löw la Real Madrid? Nici vorbă!

Selecționerul Germaniei a declarat că nu dă atenție zvonurilor care îl văd instalat pe banca tehnică a formației de pe Santiago Bernabeu, afirmând că Mourinho este omul cel mai potrivit pentru madrileni

Joachim Löw (51 de ani) a temperat discuțiile privind posibilitatea ca el să preia postul de antrenor al lui Real Madrid. În presa spaniolă, numele tehnicianului echipei naționale a Germaniei a fost sugerat ca prioritate pentru clubul din capitala Spaniei de a-l înlocui pe Jose Mourinhoatunci când portughezul va decide în cele din urmă să îmbrățișeze o nouă provocare.

“Mourinho ar avea de așteptat până în 2014, când îmi expiră contactul cu federația germană. Dar, acum serios, aceasta este pură speculație și nimic mai mult. Sunt antrenorul echipei naționale a Germaniei și nu există multe posturi în lume care să fie mai bune decât aceasta” , a declarat Löw pentru ziarul Abendzeitung din München.

Joachim Löw, care a preluat frâiele naționalei germane în 2006, a primit multe laude pentru felul în care gestionează Mannschaft-ul, formație care a jucat semifinalele a două ediții consecutive ale Cupei Mondiale, cât și finala Euro 2008.

Jose Mourinho a ridicat dubii cu privire la viitorul său pe termen lung la gruparea de pe Santiago Bernabeu, după ce luna trecută a afirmat că ar dori să se întoarcă în Premier League “peste doi ani”.

De atunci, fostul manager al lui Chelsea a refuzat să mai comenteze cu privire la potențiala plecare în alt campionat, în ciuda faptului că a fost pus la stâlpul infamiei de către presa iberică după înfrângerea lui Real pe teren propriu (1-2) în fața Barcelonei, în Copa del Rey, la mijlocul acestei luni.

“Nu pierd timpul gândindu-mă la astfel de lucruri, Sunt convins că Mourinho este cel mai bun antrenor pentru Real Madrid în acest moment” , a precizat Joachim Löw.

sursa: tv.eurosport.ro

2 thoughts on “Löw la Real Madrid? Nici vorbă!

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version